Min version av modell för en dag:

   Min vän Katrin var uppe och gjorde en modell för en dag plåtning i Stockholm, vilket i mina ögon är till viss del lite av lurendrejeri! INGA retuscherade bilder får du oftast (Det finns otroligt seriösa ställen som har dessa typer av fotosessioner, klankar ej ner på de) betala dyra pengar för med en makeup som är alldaglig och så otroligt trist samt att ALLA bilder som tas på alla människor som åker upp och gör detta ser ju för tusan likadana ut. Usch, nej det drar inte i smilgroporna när jag talar om sådana sessioner.

   I vilket fall, Katrin vann en tävling som jag och en otroligt duktig fotograf vid namn Thomas L hade där hon skulle få en fotosession med oss, mig som make up artist och Thomas L som fotograf. Nu kraschade den ideèn då vi ej var lediga tillsammans denna sommar. Men vad tusan jag tog mig an utmaningen, för stunden ;)


   Och detta är en av de många bilder vi fick till, en bild som jag är ganska nöjd med måste jag säga, detta är min version av annorlunda modell för en dag bilder:



Modell: Katrin P
Fotograf: Kristin Lundberg, Jag
Make Up Artist: Kristin Lundberg, Jag




Kommentarer
Postat av: Sofia

Fin bild! Helt klart mkt roligare än de "klassiska" modell för en dag bilderna som även jag har ett gäng av ;)

2010-08-08 @ 23:05:01
URL: http://flashess.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jadå, det blev några bilder på Erik också, även om han inte var still många sekunder, haha. Men jag lägger inte ut alla på en gång bara, i morgon kommer det mer bilder.

2010-08-08 @ 23:33:23
URL: http://hannasfoton.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hehe, det har jag aldrig tänkt på att det är samma typsnitt, den här designen har jag haft ett tag nu :) Lite lustigt att vi valt samma.

2010-08-09 @ 01:08:04
URL: http://flashess.blogg.se/
Postat av: katta

Duktig kicka! ;) Vad fin den blev!

2010-08-09 @ 05:37:05
Postat av: Ann

Ja man har sett jättemånga sånna modell-för-en-dag bilder, galet tråkiga och som du säger, likadana. Jag tycker att din bild har mer liv =)

2010-08-09 @ 09:36:50
URL: http://kykyri.blogg.se/
Postat av: ellensjo - en personlig fotoblogg

ny vecka, några planer? :)

kram

2010-08-09 @ 10:21:25
URL: http://ellensjo.blogg.se/
Postat av: Ann

Haha jag har egentligen inte heller plats för nya IKEA saker, men jag hade lite plats i garderoberna för de gamla sakerna :P Alltid skoj med nytt :)



Spontansessioner är skoj, jag har tyvärr inte gjort så många sånna, men jag hinner säkert med det också =)



2010-08-09 @ 11:47:50
URL: http://kykyri.blogg.se/
Postat av: Tomas

Usch ja! Jag såg riktigt hemska bilder från "The Studio" som jag på en gång misstänkte var tagna av någon som för första gången fotograferat med studioblixtar. Ingen som helst retusch på en i övrigt snyggt stylad modell. Och så alla deras standardbilder... Skolfotografering för vuxna brukar jag kalla det. Halv- eller heltaskiga bilder ganska dyrt. Kan lova att det aldrig kommer in en spegel att luta huvudet mot i min studio!

Mitt råd till alla som läser det här är att inte fota sig hos the studio eller andra löpandebandfotografer.

2010-08-09 @ 12:57:47
URL: http://fotografit.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0