Höstbröllop - Åsa & Marika

En otroligt vacker och färgglad höstdag och jag fick äran att få vara med och delta på detta vackra bröllop mellan Åsa & Marika. detta är bara ett axplock av alla glada bilder som togs denna dag. Vi hade otroligt tur med vädret och något stressade gäster som inte hade räknat med en bröllopsfotografering direkt efter bröllopet, de ville ju ivrigt träffa det lyckliga brudparet och fira men de fick gott vänta en stund så jag fick ta dessa ljuvliga bilder ;)


Halvårsfotografering med söta lilla Betty

Fick en liten Betty till studion här om dagen och hon var en livlig tös. Så efter lite sprattel och många skratt fick jag till slut till den här sköningen :)



Betty
Fotograf: Kristin Lundberg

3 Månaders fotografering med Manda

Nu har jag en hel drös med bilder från barnfotograferingar som skall upp på hemsida och blogg och jag börjar här med söta lilla Manda som jag fotograferade utanför Uppsala igår i Alunda, det var en liten resa det ;)



Fotograf: Kristin Lundberg

Bröllop mellan Åsa & Marika

Åsa & Marika har alltid stått i centrum i familjen medns familjens vilda pojkar alltid yrit runt som glada små höns så därav att jag ville fånga ögonblicket och energin av just detta. Denna bild är tagen med rörelseoskärpa sen tog jag även en där jag fångade pojkarna i luften när de hoppade så högt de kunde :) 



Åsa & Marika
Fotograf & retusch: Kristin Lundberg

Nyföddfotografering med Towa 13 dagar

I helgen fick jag inte föreviga en utan två små knoddar, något av det underbaraste jag vet skall ni veta, bara älskar att fotografera barn så jag blir så glad när jag blir bokad för det. En hel del bilder blev det och en hel del är redan retuscherade men ni får nöja er med att bara senen endaste ;) och här är en av favoritbilderna:



Towa
Fotograf: Kristin Lundberg

RSS 2.0