Modell för en dag i studion

Då invigdes även studion av en extra lång fotografering, först förevigade vi Vickys underbara lilla tös Ella sen blev det make up och hårstyling för att sedan vrida och vända på Vicky för att få till alla de roliga och underbara poser (för henne ;) ) man kunde få till för att få till bra och annorlunda modellbilder.



Modell: Vicky
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg

Höstbröllop mellan Åsa & Marika - Underbart!

Som sagt mycket jobbande blir det när man flänger som jag gör men jag har faktiskt hunnit att fotografera både en familjefotografering i lördags uppe i Stockholm sen rusade jag hem och förevigade Åsa och Marika som gifte sig i Mellösa, och vilket höstbröllop det var :)




Åsa & Marika

Fotograf: Kristin Lundberg

Nyföddfotografering - Lukas

Fast Lukas var hela 3 veckor när denna bilden togs så var han en liten liten kille och hur söt och go som helst även om han var mer intresserad av att ligga på mamma Carina än att bli fotograferad. denna var en "oneshot" som jag bara testade att ta och nu är jag lite smått kär i den och vill mest bara dela med mig av den :)



Lukas i papas trygga famn


Fotograf & retuchering: Kristin Lundber

Modellfotografering idag - Make Up bild

Sofia med sitt underbara leende var så vänlig och kom till studion idag för en planerad sminkbild vi skulle ta som skall pryda min vägg här i studion, färggrann och glad och här är en av de många vackra bilderna från dagen:



Modell: Sofia C
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg

TÄVLING på Facebook

Jag kan meddela att jag har en tävling på facebook där man tävlar om en fotografering hos mig värde 2365:- och i den ingår detta:


-1-2 timmars studiofotografering
-10 st bilder på skiva
-2 st 15x20 cm förstoringar
- Makeup eller en A3 Förstoring


Jag har fått en sådan otrolig respons på denna tävling vi är nu uppe i 549 stycken deltagare och jag har fått en ökning av 67 personer till min facebook grupp vilket jag tycker är helt underbart. Jag får mail och vänförfrågningar var dag från människor som är med i tävlingen. Jag kommer nog att ge ut en rabattkod till alla som ej vinner när denna tävling är över ;)


För er som vill finna till tävlingen eller facebook gruppen kan ni göra det HÄR!
-1-2 timmars studiofotografering
-10 st bilder på skiva
-2 st 15x20 cm förstoringar
- Makeup eller en A3 Förstoring

Nytt projekt, självporträtt!

Detta kommer att dyka upp inom kort kan man ju hoppas men ni kommer ej få ta del av det tills lite senare i höst när projektet är lite mer komplett.

Men nu bjuder jag istället på en till bild ifrån den galna syskonfotograferingen jag hade senast. jobbar ju som fotograf hela veckorna, sena kvällar och tidiga mornar så jag sitter knappt vid datorn tyvärr men jag ska skärpa mig, jag lovar. Imorgon är det invigning av studion ;) då blir det en 2 års fotografering :)



RSS 2.0