Kan inte sluta fotografera min son..

Nu när jag varit frisk så kan jag helt enkelt inte sluta fotografera min son. Det har blivit en fotografering om dagen nu den är inte lång den tar 15 minuter men den görs varje dag (hinner inte mer). Kanske dags att köpa en till extern hårddisk till alla hans bilder ;) vi får se vad det blir idag..


Musse Pigg fotografering ;)

Det var ju tal om mina mycket omtalade Musse pigg öron och nu har de invigds igår på en fototräff med modellen Sofia som jag arbetat mycket med de senaste åren (Något vi aldrig skulle säga egentligen då vi låter så gamla ;) )

Jag fick leka make up artist något som det känns som om det var en evighet sedan och sn förevigades tösen och jag kan såklart inte bestämma mig om dessa porträtt är bättre i färg eller i svart vitt!



En preview:

Idag har jag varit iväg på fototräff i Hallstahammar & med mig hade jag såklart en av mina ballerinor samt en av de modeller jag arbetat mest med.

Ballerinafotograferingen blev till slut en riktig modellfotografering med porträtt på fröken som jag inte fotograferat innan då vi alltid varit inne på att ta bilder till utställningen.

På modellfotograferingen med Sofia invigdes mina underbara Musse Pigg öron & jag fick leka lite make up artist igen, alldeles för länge sedan. Resultatet får ni se när jag får tiden över till att retuschera dom men här är en liten sneak peek direkt ifrån kameran:


Bilder till utställningen:

Nu är det inte långt kvar innan jag kan känna mig klar med de bilder jag arbetat med under min graviditet. Ballerionor är ju det jag siktat in mig på och nu har jag en hel drös med underbara bilder jag egentligen vill dela med mig av men det kommer nog att dröja för jag vill ju ha något nytt att visa på utställningen som kommer att vara. Den kommer ej att vara stor men den kommer att ligga uppe en längre tid med mina bilder vilket är hur kul som hellst.

Snart kan jag tapetsera en hel vägg med bara mina ballerinor ;)

En favorit i repris:

Lite fler glada studenter åt folket..

Jag älskar verkligen att fotografera när man kan förmedla en känsla på bild. Antingen var jag skrattretande eller så var denna tös otroligt glad, vilket som så ä jag riktigt glad att jag fick fånga det på bild. Så fler glada studenter åt folket och mer studentfotograferingar till mig! Tog med en bild från gamla stan också på den glada trion:

Dags att boka årets Student/Balfotografering

Stora Paketet: 8 Bilder på Cd & 2 st förstoringar i 15x20: 1300:- 

Lilla Paketet: 4 Bilder på Cd & 1 förstoring i 20x30 950:-



LFC - Det ska börjas i tid

Det syns nog iallafall vilket lag vi hejar på här hemma & lillebror kanske inte kan ärva tösens klänningar men den här kom han iallafall i :)


Målvikten direkt efter graviditeten - Inte alltid ett lyx..

Alla har vi vä en målvikt efter graviditeten vi vill nå som vi kämpar för att gå ner till efter en graviditet. Vissa får slita mer än andra och andra ser det som ett ypperligt tillfälle att få börja träna och bli taggat inför en utmaning.

Jag trodde att jag skulle vara helnöjd efter att jag en vecka efter att minimonstret äntligen tittat fram nådde min målvikt. Tänkt så fel man kan ha. Jag har alltid haft stora problem med att gå upp i vikt och då tänker alla att "åhh vilket vardagslyx, sluta klaga!" MEN det är inte roligt när man får höra hur smal man är, om man äter som man ska eller om man helt  enkelt är sjuk.


Nu har jag åter igen fått mitt vardagslyx att gå ner all min vikt jag gick upp när jag väntade lillpojken och när jag dessutom ammar så känns det faktiskt inte så bra då jag vet att jag rasar ännu mer i vikt. Jätteroligt at jag kunde få på mig mina favoritjeans när jag kom hem ifrån sjukhuset, mindre roligt att upptäcka att jag gått ner så mycket så jag ej kunde ha 2/3 av min garderob då allt var för stort. Det enda som passar är alla underbara skor.


Så denna gång har jag som mål att träna upp min vikt i muskelmassa istället för jag vill inte få en enda kommentar till om hur jag mår om jag är sjuk. Vill ej ligga uunder 60 kg men det gör jag nu och är 175 lång så 65 kg med muskeluppbyggande kan jag ordna det? Måste ju dock tillägga att min blekhet i hyn även sätter sina spår när folk tror att man är sjuk men nej jag är född såhär vad är din ursäkt?!


Färsta bilden är dagen innan jag födde tösen 09 och andra som jag dessutom är större på men väger mindre är 3 dagar innan lillkillen kikade ut.



Årets studentporträtt:

Dags att boka studentfotografen för årets porträttfotografering!

Stora paketet: 8 Bilder på CD & två förstoringar i 15x20, endast 1300:-


Årets första studentporträtt förevigades igår vid Fors kyrka mitt i centrala Eskilstuna. Otroligt tur med vädret hade vi och med en vacker och glad modell var det väldigt svårt att misslyckas :)



Galna studenter:

Jag bara älskar när studenterna bjuder på sig själva, de slappnar av framför kameran & bilderna blir mer levande. Och jag får ett gott skratt..


Fota studenter idag..

Idag bär det av med en snabbvisit in till staden för att föreviga en student mellan min amning med lillkillen. Det gäller att vara produktiv. Varje morgon blir det matning runt den här tiden sen somnar han så sött bredvid sin fader i sängen så det är nu jag får min egen tid, en kopp kaffe skulle då inte sitta helt fel. Kankse lite make up innan fotografering denna morgon :)


Porträttfotografering - Sofia

På lördag skall jag åter igen få träffa en av mina modeller jag använder mig mycket av och bara för sakens skull så kunde jag inte låta bli att gräva igenom våra gamla bilder för att göra en nyretuschering. detta resulterade i en retuscheringsteknik jag nog aldrig använt mig av så det var lite roligt.

Har lekt med olika texturer och några av mina favorit actions jag gjort för att skapa en liten Retrokänsla, vad tycker vi?



Makeup och hårstyling står även jag för.



Fototräff - 7 Dagar kvar

Och som jag längtarvefter att få mingla lite och få nya bilder på mig och min son. Förra gången jag var där när min dotter precis kommit till världen hade jag en kompis som fotograferade mig och tösen. Den bilden är nu en canvastavla i vardagsrummet så detta år frågade jag om han intekunde göra detsamma och fotografera mig och min son, självklart var svaret så nu längtar jag mest tills det.

Fototräff i all sin ära, att träffa modeller, fotografer och make up artister ifrån hela sverige för att byta erfarenheter med är aldrig fel. Ska skriva lite mer om det senare i veckan då det bjuds på rabarberpaj en trappa ner så istället bjuder jag på en bild ifrån en orgongåvefotografering:



Gay radio?

Det är nog bara tyskarna som kan ha detta bra namn på en radiokanal. Inte för att jag tror att de vet vad det betyder på svenska dock men ett lutet flin fick jag allt :)


Frukost & Studentfotografering

Godmorgon, sitter & ger tösen frukost medans de andra sover blir nästan lite egentid såhär på morgonen. Meningen är att vi ska till dagis till 11 & jag ska fota studenter 12.30 Vi får se hur det går när dagis stänger kl 14:00 idag pga personalbrist.

Vi har ju inte det bästa vädret för fotografering kan tyckas men vad ska man göra :)


Förlåt för frånvaron - Sjukdomar hägrar

Denna vecka har jag legat helt däckad och knappt tagit mig ur sängen, eller snarare när jag försökt har jag halvt knatrat så det har ej varit någon ide att ens försöka. Har ju haft en nyföddfotograferings workshop idag så jag har samlat kraft för att orka med den.

Det började med mjölkstockning (jag som redan hade högt blodtryck) sedan fick jag feber och ryggsmärta så igår bar det av till sjukan. Mycket riktigt självklart skall jag även få urinvägsinfektion som gått upp i njurarna, inte konstigt att man har frossa,feber och ej kan ligga och sova på nätterna då inte.


Var lite orolig för hur dagen skulle gå men det blev en hel del pauser, en arg bebis som tills slut både kissade och gjorde det andra på sin moder när han väl tröttnat, underbart :) det är sådant man får ta när man håller på.


Säkerhet, bildkomposition, ljussättning, uppbyggandet av bilcer och en hel del tips och ideer som nu skall skrivas ner och levereras snyggt till alla deltagare så de minns allt vi gått igenom. det var ju en del.


Det blir inga bilder ikväll ifrån dagen men däremot bjuder jag på en nyfödd liten tös som jag fick äran att föreviga i vintras:



Han ger mig fingret..

..och ändå kan jag inte slita blicken ifrån honom men detta är min vardag vi kan ju hoppas att tonåren blir lite enklare ;)


Ballerinor - Svartvitt eller i färg!?

Idag kunde jag som sagt inte ålla fingrarna i styr utan kidnappade Sarah för en liten tur ute i skogen med lilla minimonstret som assistent. Nu kan jag inte bestämma mig, ska den vara i färg eller i svart vitt?


Sneak a peak -Ballerinafotografering

En ballerina, ett vidvinkelobjektiv, en gigantisk ek & en ide från en fotograf & nybliven mor som vill hålla igång sin kreativa sida ger en rundtur i Näshulta med sonen som assistent.

Resultatet får ni se efter retuscheringen är klar i hemmets trygga vrå :)


Wet t-shirt contest - Nej jag ammar!

Det var ju inte annat än en lående kommentar när man ser hur man ser ut efter att ha ammat detta mjölkmonster för han måste ha hål i hakan så som han dräller. Tur att det finns i överflöd med mat kan man ju då tycka men att byta kläder stup i kvarten är ingen höjdare ;) Vi skall observera att den vänstra sidan såg aningen värre ut innan jag ammade honom för andra gången på en timme så det hann ju torka in, trevligt, not!


En till favorit från igår...

...och idag skall vi iväg till BVC och väga lillkillen så hoppas vi att han gått upp en hel del så som han äter.. Nu längtar jag nästan till att få komma hem så jag får fotografera lillkillen igen bara älskar att fotografera nyföddaoch att få föreviga sonen sin är ju inte mer än ljuvligt :)


Nyföddfotografering med min grodprins..

Stackars liten han blir förevigad varje dag men jag kan ju inte låta bli. Önskade at jag hade börjat fotograaferat för 3 år sen när min dotter kom men så är nu inte fallet. Idag firade vi lilltösens födelsedag och fotograferade hela kalaset med vilda kusiner, mostrar och morbröder. Lika trevlig och rörigt som vanligt!

Ska sätta mig och göra i ordning lite av de bilderna så jag kan göra ett inlägg imorgon men just kunde jag ju inte låta bli att kika på dessa små favoriter. Skulle dokumentera varje dag med honom om jag kunde det men en fotografering i veckan skulle nog inte sitta helt fel för att se hur han växer och utvecklas. En hel del bilder lär det allt bli ;)



Nyföddfotografering:

Den 22 februari fick jag äran att föreviga denna sötnos som är ett riktigt kärleksbarn. Hon föddes nämligen på alla hjärtans dag ;)


Foto Workshop - Nyföddfotografering i Eskilstuna

Nästa söndag den 13 maj är det dags för min första workshop och denna gång inriktar jag mit på nyföddfotografering då det ligger mig så otroligt varmt om hjärtat. Har dessutom fått äran att bli sponsrad av min leverantör för det mesta av min rekvisita som mössan och blöjskyddet på bilden som jag köpt av Eva som finns på facebook via den HÄR länken.

För er som är intresserade av en workshop hos mig så kan ni finna fler bilder och information på min facebooksida: Kristin Lundberg - Photography



Nyföddfotografering med lillkillen

Även denna gång hann jag med hela 4 bilder innan han ville bli utfodrad, ett steg i taget men här är en av bilderna som blev till idag iallafall :)


Ballerinafotografering - Back on track

Nu har jag börjat att planera vidare på alla mina fotograferingar jag har med mina undebara ballerinor. Ohh jag längtar redan efter att få börja men det krävs som sagt en hel del planering innan jag kan fortsätta så en sak i tget. har ju en liten att tänka på som jag måste ta hand och också så det är inte bara att bege sig ut på vägarna inte.

I januari var jag ute mitt i vintern och alla minusgraderna med sarah men vi begav oss även av inomhus där vi körde på lite mer rörelseoskärpa och här är en av de flera vi fick till och en av mina favoriter:



Peace - När man vanligtvis får fingret..

Jag hade tänkt ge er en bild från de senaste modellfotogrferingarna jag gjort men jag ångrade mig snabbt när jag såg vad jag fångat på bild idag.

 

Vanligtvis brukar min underbara son ge mig fingret när jag ger honom mat, man kan tro att han vid knappa åldern på 12 dagar har något emot sin moder men idag när jag gick igenom de få bilder jag tog på honom i studon bara råkade jag fastna för denna av någon konstig anledning.



 


RSS 2.0