Brudporträtt - Modell Madeleine

   Nu fick jag äntligen till mina modell/brud/bröllops bilder som jag länge velat ta till portfolion, tack du underbara Madeleine som ställde upp som modell för mig! Detta taget i naturligt ljus utanför Kloster Kyrka med en himla massa solsken.

   Detta är bara en PREVIEW och inte det färdiga resultatet :)Modell: Madeleine K
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg


Självporträtt - Finurligt

   Här om dagen när jag var uttråkad så tog jag ju lite porträttbilder och inte rena trista porträtt utan försökte väl få till lite av glimten i ögat. Här är iallafall en av bilderna från den dagen, en av de bilderna som jag blev mest nöjd med, Så pass nöjd att jag gjorde den till en ny header på min mer privata blogg ;)
Fotograf, Modell & Make Up Artist: Kristin Lundberg


Bröllopsbilder - Trash The Dress

   Fler bilder på Trash The Dress sessionen mer redigerade med Acke och Adriana som jag fick följa med på. Detta ä dock dagen efter bröllopet ;)
Modeller: Adriana & Acke
Fototgraf & Make Up Artist: Kristin Lundberg


Bröllopsbilder - Black and White

   Lite fler bilder ifrån Sara och Stefans bröllop i somras som jag fick äran att medverka på :)


Ljussättning med gravidmage

  Fick äran att fota en gravidmage här om dagen, vilket jag älskar måste tilläggas! Och jag har lite beslutsångest angående min insats med redigering och allt så här är ett "utkast" en preview så att säga på Pias lilla mage:Modell: Pia
Fotograf: Kristin Lundberg


1 års fotografering - Charlie

   Skulle fota lilla Charlie en dag här förra veckan som hubbit bli inte 12 månader utan 13 innan vi hann med en 1 års session :) Väl där så upptäckte vi att det inte var en lätt uppgift att få busungen på bild, inte nog med att han var i rörelse HELA tiden men ljuset var inte det bästa så vi fick ha lite tur för att inställningarna i kameran skulle fungera. Molnblandat soljus som man brukar säga ;)

   Här är då första bilden med en liten annorlunda redigering:


Mitt älskade charmtroll blir så förtrollande på bild:

   Hade planerat att dona både med tösen fotoalbum då jag fått hem bilder till det och retuscherat en del andra bilder men jag är helt slut i kroppen efter jobbet här. Ska faktiskt ta och lägga mig och glo på film så jag får vila tills imorgon.

   Då bloggen blivit lidande när jag ej retuscherat som jag ska så bjuder jag på denna charmbild på mitt älskade hjärta. inte den bästa bildkvaliten men vilken min hon har. Därför jag försökt retuschera den som en tavla ;) Lyckades betydligt bättre med en bild jag gjorde på hennes kusin men detta får duga.

 
Modell: Thilda S
Fotograf: Kristin Lundberg


Behind the scenes - Charlies 1 års fotografering

  
Detta är vad jag kallar bus, en vild unge som inte vill sitta still, därav många suddiga behind the scenes bilder på Charlies 1 års session. Han är dock 13 månader ;)
Modell Jenny J - Det färdiga resultatet:

   Nu har jag äntligen gjort klart de bilder ifrån jennys och min fotosession i somras. Då jag själv bara var ute efter rena sminkbilder så blev det mest porträtt vi fotade. Har lagt ut bilder på tösen innan men ej varit nöjd med retuscheringen men nu känner jag mig nöjd. Detta är nog den redigering jag skall hålla mig till!


Ledsna lilla flicka - Barnbild

   De flesta föräldrar tror att deras barn inte kan vara bedårande om de inte ler framför kameran. Här är min systerdotter som jag fotade tillsammans med hennes familj för en tid sen. Det syns på denna bild att hon tröttnat på allt fotande denna dag men hon är ju så "bedårande"! Älskar den här bilden tycker dock den påminner lite om de klassiska "ledsna barn" tavlorna bara att detta är en ögonblicksbild, IRL!
Modell: Tyra myra saltsyra
Fotograf: Kristin Lundberg


Familjebilderna ÄNTLIGEN klara!

   Och i vanlig ordning redigerar jag fler än vad jag ska men här är alla FÄRDIGA bilder, vad tycker ni?


1 års bilder - Moa

   Satt och gick igenom lite bilder och upptäckte att jag ej lagt ut några bilder på Moas 1 års fotografering. Så här kan den se ut ;)

   Nu bär det av till Tropikarium tror jag allt så lite bilder på havets under kan väntas!


Årets makro - Sambon fyller 30

   Idag fyller min bättre hälft hela 30 år och det skall vi fira, här på fotobloggen blir det bara ett enkelt inlägg då detta är en av mina favoritbilder jag tagit. Faktiskt med ett makro objektiv lite kul att det blev såhär då.

   Grattis på älskade och enjoy the picture...Modell: Jari S
Fotograf: Kristin Lundebrg


Lilla Hugo 8 veckor

   Fann ett guldkorn bland en av mina favoritmodeller, lilla sköningen Hugo. Får vi se om hans föräldrar blir lika glada för en extra bild som jag för att jag fann den :)Modell: Hugo
Fotograf: Kristin Lundberg


Nyfödd liten trötter - Svartvita bilderYtterliggare ett gäng med svartvita bilder på den lilla sömntutan Wilgot.

Modell:Wilgot
Fotograf: Kristin Lundberg


Trash The Dress:

   Fick följa med Tomas för att fotografera Trash The Dress - Dagen efter bröllopet mellan Acke och Adriana. Tyvärr så blir inte min telezoom så skarp som jag vill på långt håll men roligt och lärorikt var det iallafall. Stackars bruden hade svårt att hålla sig på ytan med en sådan tung klänning så många skratt blev det vid strandkanten när släpet inte vilje följa med som hon ville :)

   Detta är ej de färdigredigerade bilderna men en preview har jag iallafall lovat och här är den:
Modeller: Adriana & Acke
Fotograf: Kristin Lundberg


Familjebilder - Wilgot 8 veckor fortsättning

   Då var det ett par familjebilder som jag tänkte dela med mig från fotosessionen med söta Wilgot och hans fina familj och denna gång är det verkligen familjebilder.

   Nu skall jag bege mig för att fota lite TTD bilder det ni ;)


Wilgot 8 veckor - FortsättningLite fler bilder på lillkillen :)

Modell:Wilgot
Fotograf: Kristin Lundberg


Wilgot 8 veckor - Preview

   Jag kunde ju inte låta bli att pilla lite på bilderna från session när jag kom hem igår på lilla Wilgot. Han var så trött då när vi skulle fota men för mig gör det ingenting tycker bara det är bedårande med sovande barn. Även om det inte alltid går som man vill är man ska bråka med dom för man vill fota från en viss vinkel.

   Den första bilden är iallafall min favorit, i färg eller svart vitt vet jag däremot inte. Spegelvändningen är inte menad att den skall levereras så utan mer en dum idè jag gjorde för att visa upp bilderna ;)

   Hoppas bara att Mats och Anna-Karin blir nöjda över bilderna på lillkillen sen. Här har i iallafall ett smakprov:


RSS 2.0