Gravidfotografering - Kusin vitamin

Kan ju inte låta bli att retuschera bilder som kunden ej väljer ;)
Linda
Fotograf & retuschering: Kristin Lundberg

Modellfoto - Beauty Shoot

En bild från fredagens underbara fotografering med Kristina, hopps tösen blir nöjd över bilderna sen när hon väl väljer ut vilka hon vill ha :)
Kristina
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg

Porträttotografi - Lilla vilda Thilda

Avslutar denna fredag med en lite annorlunda retuschering av mitt lilla hjärta.

Ibland får man vara lite EGO - Självporträtt

Idag startade ett litet projekt jag kommer att ha under sommaren för att håla inspiration och kreativitetn på topp. något som jag kommer redovisa ungefär när jag fyller och hoppas ni kommer att tycka om det. Tills dess bjuder jag på mitt EGO  självporträtt. Svart vitt och kort skärpedjup är min grej ;)
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg

Porträttfotografering - Simon

Idag fotograferade jag modell för en dag i studion med Jenny i motljus. Dessa bilder skall dock först retuscheras innan de dyker upp här med aningen annorlunda retuschering än vad ni är vana att se mig göra så det ska bli kul att se vad ni tycker om det. Men nu bjuder jag på ett till porträtt på underbara sångaren Simon som planerar för något "stort" till nästa år vilket ska bli riktigt skoj att följa :)
Simon
Fotograf & Make Up Artist
: Kristin Lundberg


Studentfotografering - Årets erbjudande


Modellfotografering - Ellenore


Ellenore
Fotograf & make Up Artist: Kristin Lundberg

Var med i REPORTAGE för VLT idag

Lördagen den 9 april så blev jag intevjuad tillsammans med mina två modeller jag hade stylat och sminkat Sofia och Ellenor inför en ”Gör om mig för Dagen” fotografering.

 

Detta är resultatet från fotograferingen som var, en väldigt underhållande och rolig sådan med lite för mycket sol och vind men när man arbetar med så underbara människor blir ens arbete en ren glädje och inspiration att fortsätta med det man älskar - Att fotografera och föreviga det vackra hos var och en.

 

De tre första bilderna är de färdigretuscherade bilderna som man får från Gör om mig för dagen fotograferingarna och de sista två är BTS (Behind the scenes) bilder som visar vart vi var i Hallstahammar och hur bra det går när en modell skall hjälpa till att vika ihop en reflexskräm.


Sofia & Ellenore

Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg


Hemsida: www.kristin-photography.se 
Modellfotografering - Simon


Simon
Fotograf & Make Up Artist
: Kristin Lundberg


Gravidfotografering i motljus

En första testbild från gravidfotograferingen av äskade kusin i lördags. hon har ett skratt som smittar av sig och en underbar gravidmage. detta är bara en preview, en bild jag gjorde snabbt på lördagskvällen för att visa vad som sker när man har originalet och lägger på liiite retuschering på det.

Linda
Fotograf & Retuschering: Kristin Lundberg

Chandrika goes babydoll

Imorgon skall jag föreviga den här skönheten med den underbara hyn. chandrika och jag skall göra en extreme make up session med inriktigtning på en make up som är inspirerad av just dockor. Har ingen aning om detta blir bra men skoj skall det bli det blir det alltid med damen ;)

Chandrika
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg

RSS 2.0