Produktfoto - Malin Gravidfotografering

Vad tror vi om denna affisch ute på tunapark tro? Den är dock inte helt färdigretuscherad då det finns en liten skavank i bilden, finn den om ni kan ;)Malin L
Fotograf & Make Up Artist
: Kristin Lundberg


Porträtt - Jari

Jari S
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg

Modellporträtt - Sofia S

   Long time no see... detta ä från en fotografering som jag gjorde med Sofia i oktober förra året. Min dator har lyckats krasha där emellan och jag har haft svårt att få tag i mina retuscherade bilder så det blev till att retuschera om dom och här är första bilden jag pillat på :)


Sofia S
Fotograf & Make Up Artist
: Kristin Lundberg


TÄVLING - Lottar ut presentkort på fotosessionLänk till Hemsida klicka HÄR
Länk till Facebook sida klicka HÄR

Mama Licious för Gravidmagen - Produktfotografering för Name it

Idag har vi fotograferat produktbilder jag och min praktikant. Name ItTunapark säljer mammakläder men det är få som vet att de faktiskt gör det så då fick jag äran att föreviga deras kollektion på bild och här är en av bilderna på gravida Malin som skall få bebis i juni, Grattis gumman och tack underbara Amanda för all din assistans den här veckan det kommer vara ensamt nu :)
Dagens Produktfotografering - Mama Licious mammakläder från Name It
Modell: Malin L
Assistent: Amanda M
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg

Porträtt - Chandrika

Och imorgon kommer min lilla praktikant hit. Då händer det saker. Först skall vi gå igenom hennes bilder och så skall jag visa ut min retuschering sen bär det av till en modellfotografering. Torsdag skall vi stå ute på Name It och fotografera de som vill förevigas sen på fredag är det produktfotografering av en gravid mor i Name Its mamma kläder som vi sedan skall göra en affisch av och sätta upp i butiken. Nu händer det saker ;)
Chandrika
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg

Sovandes liten bebis - Noah

Har träffat min praktikant som gör entre hos mig nästa vecka för att fundera ut lite vad jag skall ge henne för uppgifter som hon kan lära sig ut av :)
Snart beger jag mig till fotoklubben för att gå på årsmötet och hoppas på att det gått relativt bra för mina bilder i årets fototävling. Har gjort ett litet experiment detta år och vi får snart se om det lyckas eller ej men spännande skall det bli. under tiden bjuder jag på en sovande Noah :)
Noah
Fotograf & Retuschering: Kristin Lundberg

30 års present levererades ikväll

Levererade denna tavla till en mycket förvånad arbetskamrat ikväll. Han öppnade dörren och sken upp som en sol när han upptäckte att jag kommit med denna lilla skapelse som vi gjort till honom till hans 30 års dag som han firade ikväll. Grattis Daniel T - Du har bedårande döttrar!

Hundfotografering

Elvis var på bushumör och förevigades med en liten tiltning på sitt lilla huvud. Ett riktigt charmtroll, inte alltid man får chansen att fotografera så små djur heller så jag blev mäkta glad när han ställde upp :)

Modellfotografering - Extremt motljus

Har jag lagt upp en bild här och en bild på min facebook grupp som jag definitivt tycker ni skall kolla in, gruppen alltså ;) Chandrika igen i extremt motljus där jag står för make up och såklart fotograferandet :)
Chandrika
Fotograf & make Up Artist: Kristin Lundberg

Har du tungan rätt i mun? Charlie 6 månader

Älskade lilla charmtroll :)
Charlie
Fotograf & Retuschering: Kristin Lundberg

RSS 2.0