Bröllopsfotografering - Någonting blått

En liten sneakpeak från helgens fotografering och en av mina favoritbilder, en annan är ju svag för detaljbilder och pasteller ;)Fotograf & Retuschering: Kristin Lundberg

Fullt upp denna vecka men bjuder på en fitnessbild från torsdagens fotografering.

I fredags fotograferade jag två modeller och ställde själv upp som modellfotografering, min första på 1 år det ni :) I lördags bar det av tidigt tidigt för att först sminka en brud och sedan fotografera ett helt bröllop. Blev klar runt 15 och klockan 16:00 var det dags igen, denna gång för en gravidfotografering.

Sen var det faktiskt meningen att jag skulle tillbaka till Hallstahammar för att träffa en drös fotografer, make up artister och modeller men jag gav upp den tanken när jag kände efter fotosessionen att jag ej träffat min dotter på två dagar, mitt hjärta ville bara hem helt enkelt.


Idag har det varit jobb på Fazer och sen hem för att fira mors dag så lite kärlek för att ladda batterierna har jag iallafall fått särskilt nu när jg kommer ha en helspäckad vecka med bröllopsfotografering mitt i veckan, förlovningsfoto, hästporträtt samt en hästtävling jag skall medverka i och fotografera under helgen. Skall även hinna med och retuschera 3 fotosessioner och ta bilder på Fazers företagsfest som är enna helg.


Så om jag verkar lite frånvarande denna vecka beror det bara på att jag har FULLT UPP!!! :)
Fick ett sms här nyligen där fitnesspolaren var mycket nöjda med mina bilder så nu är jag något glad kan jag säga :)


Nadja
Fotograf & Retushering: Kristin Lunberg

Fitnessfotografering med Nadja

Igår var en rolig dag, en fitnessfotografering med Nadja för bilder som skall upp på en stycke hemsida hos Fitnesspolaren.

Ni kan få exakt samma hjälp som Nadja fått (gratis!) kom ihåg det och utnyttja det och beställer ni grejer hos dom så får ni 5% rabatt om ni uppger sweetladysoul i kassan.


Detta är den första klara bilden:
Nadja
Fotograf & Retuschering: Kristin Lundberg

hästfotografering - Detaljbilder

Man kan ju inte bara ta hästporträtt när man fotograferar och detta stos ögon är ju helt underbara :)Fotograf & Retuschering: Kristin Lundberg

Dagens bild - Chokladmonstret

Vad är det för fel på min dotter :) Så tar man och ger henne en liten kexchoklad för det är ju faktiskt lördag. Klockan är halv åtta på kvällen och jag tänker att nu får hon en sockerkick. Efter 10 minuter är chokladen borta och Thilda säger, "mamma nappen, Thilda sova" Hon slocknade klockan 20:00 :)Thilda
Fotograf & Retusch: Kristin Lundberg

Ibland får man f*n vara EGO :)

Jag fotograferade styrelsen på dagis här om dagen och nu har jag satt mig ner för att retuschera dessa bilder till hemsidan. se här ja, en vettig porträttbild och inget lek har vi allt fått till. får tacka min assistent Frida för hjälpen :)


Dagena lilla vilda ThildaNu går en trött mamma och lägger sig, godnatt :)


Thilda
Fotograf & Retusch: Kristin Lundberg

Hästporträtt - Nyvaket litet föl

detta är en mycket nyfiken och nyvaken liten pojke som jag fick i blickfånget i fredags och fler hästbilder kommer, jag lovar ;)Fotograf & Retusch: Kristin Lundberg

Dagens barnporträtt - Min lilla skatt

Nu är vi lite trötta så nu är det dags för sängen, skall somna till Pirates of the Caribbean. Min "bebis" kom idag men vad det är får ni veta imorgon, tills dess bjuder jag på dagens bild på lilla vilda THILDA :) Godnatt!

Thilda
Fotograf & Retushering: Kristin Lundberg

1års fotografering - Novalie

Novalie
Fotograf & Retuschering: Kristin Lundberg

Dagens Thilda - Sovande liten tös

Idag fick jag fotografera lilla Alva, en glad 2 åring som fyllde hela 2 år idag. livat var det och många skratt fick jag. Även nu när jag retuscherat en bild till familjen, vilken sötnos. Men u ska jag bjuda på en annan sötnos, min sötos. Hon somnade så sött härom dagen och jag kunde inte låta bli att ta fram macrot och börja fotografera :)Thilda
Fotograf & Retusch: Kristin Lundberg

Dagens bild - Thildas första möte med hästen

Då har vi en till bild i den nya kategorin, var ute och fotograferade islandshästar idag och lilltösen fick följa med och även hon fick närkontakt med det enda fölet som blev en liten pojke i hagen.


Gravidfotografering - Utomhus

Då kommer sista diptyk bilden på Malin som jag gjort sen finns det en hel del andra bilder men detta är då de bilder som jag ville få ut av denna fotografering :) Malin
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg

Halvårsfotografering - Noah

Jag kan verkligen inte låta bli att retuschera dessa bilder, vilket barn, vilka ögon, vilken PLÅTNING!Noah
Fotograf & retuschering: Kristin Lundberg

Russian Beauty - Modellbild

Då var det dags att lägga ut en modellbild från måndagens eskapader ute i sandhögarna i Hallsta. vilka ögon fröken hade :)

Koko
Fotograf & make Up Artist: Kristin Lundberg

En bild om dagen - Ny Kategori

En bild om dagen är en ny kategori jag tänker starta här på bloggen. dels för att försöka bli mer uppfinningsrik och dels för att jag nu har en egen hemsida och ej behöver bloggen för att kunna marknadsföra mig och visa min portfolio som förut.

Denna kategori kommer innebära att jag måste ta fram kameran en gång om dagen och på nya sätt föreviga mitt minimonster Thilda som fick mig att fotografera från allra första början. ideèn fick jag ut av att jag denna månad tagit en bild om dagen där jag skall sätta ihop en fotobok på min lilla tjej då hon är född i maj. Förra året fick jag nämligen en underbar bok på mors dag av min sambo där han samlat alla bilder på henne i just en fotobok ifrån när att hon föddes och jag vill ju inte vara sämre jag.


Detta är då bild nummer 1! Så har ni ideér och förslag till hur jag skall fotografera eller retuschera så säg till :)Favoritporträtt i repris - Madeleine

Här är ett av mina absoluta favoritporträtt som jag i år tänker skicka in till "Årets Fotobok 2011" och även om de ej är så intresserade av svart vita fotografin kan jag inte låta bli, är hon inte underbar :)

Nu ska jag ut och fotografera Islandshästar :)
Madeleine
Fotograf & Make UP Artist: Kristin Lundberg

Modell för en dag - Eskilstuna

Delar med mig av ett färgglatt porträtt av underbara Kristina dom jag fotograferade för en tid sedan :) Detta är allt jag hinner med idag då vi har födelsedagsfirande här hemma och jag delar med mig av goda nyheter till min kära familj & släkt ;)
Kristina S
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg

Välkomnar denna 24 h bebis till världen ;)

Det är inte bara små bebisar, gravidmagar och modellbilder som förevigas på denna blogg och i mitt företag utan alla de ljuva små varelser som vill vara med där jag är och här är en liten underbar tös som ej fått sitt namn ännu men såg världen för första gången igår. Välkommen!

Student i Eskilstuna 2011?


The nature of maternity - Malin

En till bild från den fina utomhusfotograferingen av lilla Malin, mycket diptyk nu, annars brukar jag hålla mig till triptyk men planen för fotograferingen var att ta ett bra porträtt och få ihop en känsla med en detaljbild så då blir det såhär. Som vanligt står jag både för Make Up, fotografering och retusch och underbara Malin för modellandet.
Malin L
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg

Min lilla skatt 2 år!

Idag blev vårat minimonster 2 år. Det firade vi med en familjedag och så kom lilla Sofie på besök men det sker alltför sällan :)
Jag minns allt som igår, två år sedan låg jag på uppvaket efter att ha fött en dotter på 2300 gram och 42 cm via akut kejsarsnitt 4,5 veckor för tidigt. Jag hade inte ens fått hålla i henne och räknade minutrarna av att få se henne och Jari igen. Jag vågade inte ens blunda av rädslan över att jag skulle somna och ej vakna upp igen.
Bedövningen hade gått upp för långt så jag tappade känseln i händerna under kejsarsnittet och vad som visar sig sen är att jag tydligen är känslig emot den typ av bedövning vilket visade sig mer när jag ej kunde stå upp de nästkommande dagarna då Thilda låg på neonantal och Jari fick ta hand om henne plus den underbara personal vi hade för jag klarade inte ens av att stå upp.

Tänk vad mycket (tro det eller ej) man tampats emot, först en jobbig graviditet som slutade i värkar, sängläge i 10 veckor, karpaltunnelsyndrom, samt att jag höll på att föda barn i vecka 26 bara för att jag ville jobba så gärna. Tänk att något så litet kan ställa till det så stort och förändra en hel människa, en hel värld. Vårat lilla mirakel.

Efter månader, MÅNADER av att de letade fel på henne i magen då hon var alldeles för liten, de hade trott att hon bara skulle väg 1750 gram och inte 2300 gram som hon nu vägde. Men hon kom ut frisk och kry till världen och mådde bättre än både sin moder och sin fader tror jag allt!

Jag har så mycket tankar nu och vet inte vart jag skall börja eller sluta men något vet jag och det är att det finns inget större än henne och jag kommer att älska henne oavsett vad av hela mitt hjärta, vår lilla skatt och mitt mirakel!
Så nu vet ni varför mina fotograferingar kallas för "Din lilla skatt" ;)
Vårbilder från Gravidfotografering med Malin

En dag i vårsolen och jag fick äran att sminka och fotografera Malin som vid detta tillfälle är gravid i veck 35 så det är inte långt kvar nu. Jag hade rätt angående min gissning om vad som döljer sig därinne, tihi ;)
Malin
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg

RSS 2.0