Erbjudande: Gravidfotografering

Här kommer ytterligare ett erbjudande om gravidfotografering. Denna gång utan styling :)


Gravidfotografering Eskilstuna

Vill du också föreviga din gravidmage? Kontakta mig: kristinlundberg-photography@live.se
Sofia
Fotograf: Kristin Lundberg

Gravidfotografering i motljus

Några bilder som blev till när jag fotograferade & sminkade Malin här för en tid sedan. Idag kommer jag att lägga ut just ett erbjudande för gravidfotografering så då passar jag på att lägga ut lite gravidbilder ;)


ERBJUDANDE - Modell för en dag

Och ENDAST idag får ni 10 % rabatt på alla fotograferingar ni bokar hos mig, det tack vare mitt 1 års jubileum som egen företagare samt mitt reportage i tidningen Evelina. Kika in på min HEMSIDA och kolla vad som erbjuds.Theres Å
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg

Reportage i tidningen Evelina:

Resulterade i några av dessa små bilder som blev under fotograferingen på en ack så trött liten krabat. Och ENDAST idag får ni 10 % rabatt på alla mina fotograferingar jag har, in på HEMSIDAN för fler erbjudanden!


1 års fotografering med lilla Liam.

Han är egentligen 11 månader men det är nära nog ;) Så här är bara en försmak ifrån hela den härliga fotograferingen med vilddjuret.

Imorgon kommer mitt reportage med lille Elton 7 dagar. Har sett skriften och idag fick jag se framsidan, mycket nöjd måste jag säga, särskilt med tanke på att lille Elton pryder hela omslaget :) Så imorgon får ni nya erbjudanden samt lite rabatter tack vare att jag firar hela 1 år som fotograf :)Modell för en dag med Theres

Igår var det först barnfotografering sen blev det en modell för en dag fotografering och jag har varit överöst med jobb så därav det sega bloggandet, skäms på mig men här är ett av porträtten från igår :) vet att hon har strumpor å sig, det var ju meningen att det bara skulle vara porträtt men jag kunde inte låta bli så det är vad det är..Theres Å
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg

Hundporträtt - Chiwawan Busen förevigades i studion

Detta lilla busfrö invaderade studion idag för att få bli förevigad på bild men trött blev han och somnade nästan på studiogolvet. Hann få honom förevigad innan vi lekt slut på stackaren och här är några av favoritbilderna från dagens fotografering samt ett riktigt bra erbjudande ;)


Nyföddfotografering - Reportage för tidningen Evelina i Eskilstuna

Idag har det varit fullt ös i huvudtaget för imorse kom Eskilstuna Kuriren hem till studion med redaktören för Evelina som intervjuade mig för ett reportage där jag fotograferade nyfödda. Då hon ej hört att det är så många som gör det, tror hon fastnat rätt bra för mina bilder så jag är jättelycklig över att få besök av dom särskilt efter att jag fått se alla underbara bilder jag fått till från dagens fotografering.Dages 1 års fotografering - Ren glädje!

En bild säger mer än 1000 ord därför publicerar jag här 4 bilder och går och lägger mig med ett leende på läpparna:Lilla Kian
Fotograf: Kristin Lundberg

Fotografen blir mamma i April..

I maj nästa år är jag beräknad att föda mitt minimonster men är helt inställd att jag även denna gång kommer att få ett barn som blir för tidigt född. Min förra graviditet var inte bland det roligaste jag genomlevt även om det bara kom något underbart ifrån det. mmin dotter Thilda kom den 3 maj 2009 och hon blir storasyster 2012. Sen tror jag inte min kropp klarar av fler barn. Nu är jag i vecka 16 och jobbar på som vanligt, här är en bild på lilla vilda Thilda när hon var 4 veckor. När hon föddes vägde hon 2300 gram och var hela 42 cm lång.

Dagens barnfotografering - Lilla My

Idag kom denna lilla tös till studion och trots att hon inte riktigt visste om hon skulle le eller gråta så fick jag mellan hennes lilla ledsna miner få till så ljuvliga bilder att jag ej har kunnat låta bli att retuschera hennes bilder idag. Nu hoppas jag bara att hennes föräldrar tycker som jag, men med detta charmtroll kan jag inte göra annat än att leende så fort jag tittar på henne och det är det som gör att man vill fortsätta fotografera :)


Vill du ha en gratis fotografering på din nyfödda?

Skall du föda, känner du någon som ska få barn eller har du precis fått ett barn här i dagarna så tycker jag du skall maila mig, jag söker efter en nyfödd som är mindre än 14 dagar eller en som kommer att komma de närmsta dagarna.

Du får gratis nyföddfotografeing och de bilder jag väljer att retuschera på CD.


Vad är haken frågar då ni? Det är lite hemligt tills på tisdag men jag kan garantera att ni inte förlorar på att få gratis bilder på erat barn.


Maila era kontaktuppgifter samt gärna en bild till: kristinlundberg-photography@live.se6 månaders fotografering - Betty

Denna lilla pärla svävar runt bland mina erbjudanden just nu då jag tycker hon är så bedårande på bilden så jag bara måste använda mig av hennes bild :) Imorgon är det en 13 månaders fotografering som står på schemat och en hel del retuschering i vanlig ordning men det är ju bra att jag har att göra :) I helgen blir det även jobb för då är det en 1 års fotografering istället som hägrar.

Men åter till underbara Betty:RSS 2.0