Julfotografering

Håller på att rigga i studion för en 1 års fotografering men kan ju inte låta bli att gå och kika på min dotters bästa väns små bilder, hon var så duktig i studion och hade ett inövat leende på läpparna vid varje tagning som man fick tona ner lite men hon får mig alltid att skratta när jag fotograferar henne så hon är guld värd den lilla tösen :)
 

Makeup shot med Millis Nageldesign

En till bild ifrån helgens fotografering med Millis. Fotograf & Make up gjort av lilla mig.


Make Up - Millis Nageldesign

Igår försökte jag förgäves komma in på min blogg, har inte lyckats på två dagar men ny verkar deg fungera, irriterande!

Nog om det och åter till underbara Millus som stod modell hos mig i lördags. Fria händer till att göra en udda makeup var kravet och kristaller blev resultatet. Vad tycker vi?


Bon bon looken - Fotografering

I helgen som var så hade Make Up store här i Eskilstuna levande skyltdockor i sina fönster & i samarbete med dem så blev det även en fotografering. Så med Make up ifrån Merit på make up store, klänningar ifrån själva looken, hår från Salong mitt i stan & fotografering av mig så bjuder jag på modellen Julia som tog direktiv riktigt bra.


More dancers..

I oktober fotograferade jag dessa två dansare en av dom har ni nog sett tidigare då jag lagt ut mycket bilder på fröken. Denna gång var lite speciell då vi skulle ta bilder till en föreställning de försökte komma med på Balettakademin.

Med kom dom och om två veckor är föreställningen som de medverkar i så just nu laddas bilderna från denna fotosession upp för att pryda hemsidan som ska promota dom litegranna.


RSS 2.0