Paint & Shoot - 1 års fotografering

Nu har jag tänkt att barnen skall få kladda ner sig totalt i min studio och har då skapat mig en ny födelsedagsfotografering så jag hoppas detta blir en av många roliga fotograferingar framöver. Får lite vårkänsla med alla pasteller och denna inte alltid så glada lilla pojke men vem säger att konstnären alltid skall vara nöjd över sina verk då?!


Fotograf: Kristin Lundberg

1 års fotografering - Novalie

Imorgon skall jag roa mig med en otroligt rolig 1 års fotografering och idag när jag sitter och retuscherar andra bilder så kan jag ju inte låta bli att blicka tillbaka på denna fotografering jag hade med lilla Novalie, dotter till en av mina absolut äldsta och närmsta vänner bör kanske tilläggas! Saknar hennes moder dock då det var ett tag sen vi sågs, pik pik!!!Nakenfisar & blöjmutor..

Idag fick jag sovmorgon då tösen vaknade kl 9:10, odågan var vaken vid 6 imorse fortfarande när jag blev väckt av att minimonstret tyckte att den skulle sparka mig i revbenet, inte snällt!

Tror att jag kommer lägga ner min privata blogg så denna får bli både en fotoblogg som den kommer vara i första hand & sen lite men inte mycket familjebloggande.

Tösens muta för att gå på pottan idag är, att hon får en blöja om hon gör det så hon så gärna vill ha..


Favorit i repris - Bröllopsporträtt

Innan jag ens började fotografera bröllop så hade jag en modellfotografering vid Kloster Kyrka här i Eskilstuna. Modellen Madeleine poserade som vanligt lika vackert i sin klänning.

Skulle vara lite roligt att göra en nyretuschering av dessa bilder men får nog vänta tills jag inte har så mycket retuscheringsjobb liggandes på hög.

Modell Madeleine & denna dag stod jag för både fotografering & make upen:


3 åring går bärsäkargång i studion:

När jag väl fått in min tös i studion brukar det aldrig bli några bra bilder men idag så råkade det stå en snurrfotölj i studion och den var ju himla spännande. Go och glad och helt vild sprang hon lös, fram och tillbaka mellan studio och kastade sig i zackosäckarna för att i nästa sekund rusa in i fotöljen. Här är ju ett litet axplock av vilddjurets framfart, man kan inte annat än att le när man kikar på henne.

Alla bilder är tagna med mitt vidvinkelobjektiv då det var det som råkade sitta på kameran och man hinner inte direkt byta när det väl ger sig till att fotografera henne, hon är snabb :)
Fotograf: Kristin Lundberg

Monstret & jag..

Idag blev lillmonstret hemma. Hon har ju inte träffat pappa på hela veckan så de skall få lite kvalitetstid medans jag jobbar.

Har haft nyfödd & parfotografering & idag blir det porträtt av en liten speedwayförare.

Planerar inför nästa veckas fotograferingar & erbjudanden, ska bli så roligt att börja med något nytt. Ni får allt vänta & se ;)


Så vakna man upp till det här!

Sendraget from hell tyckte att det skulle väcka mig & med en sambo liggande haft över en är det väldigt lätt att försöka ta sig ur det hela. Hela benet låst så nu är jag vaken & sitter & äter frukost med lillmonstret.

Jag som trodde jag skulle få lite sol så jag kunde få gå ut & fotografera lite idag innan min nyföddfotografering klockan 12 men icke. Får sitta inne & retuschera klart lite bröllopsbilder istället.

Bjuder på en liten nakenfis under tiden :)


Det är VÅR!!!!

Imorse när jag körde mitt lilla monster till dagis så kunde jag inte uttrycka mig annat än det är vår i luften, så varmt och skönt och GLASHALT, höllpå att slå halvt ihjäl mig på isgatan här ute. Men jag kunde ju då inte låta bli att få klara mina makrobilder jag tog på tulpanerna igår. Har aldrig varit mycket för makro men sedan igår är det nog det enda jag vill fotografera när jag får ett sådant rus :)Fotograf: Kristin Lundberg

Gravidfotografering - Självporträtt

Då börjar jag smyga ut med lite självporträtt jag skrivit om att jag börjat med. Varje vecka fram tills minimonstret kommer är det familjefotografering & nya porträtt som skall förevigas här hemma på min knäppa odåga som gav mig helt oförglömliga bilder senast. Ni skall nog få se men idag bjuder jag på denna:


"Allt sker av en anledning.."

Idag är inte rätt dag att vakna upp & säga "allt sker av en anledning" men en sak är säker!

"Der finns bara en rättvisa i världen & det är tiden för alla har vi 24h om dygnet"

Såta hand om varandra ni vet inte hur mycket tid just NI har med varandra!

Idag ska jag ta han om det mest älskade jag har:


Modell i rörelse

Såhär går det när man leker och är uttråkad :(Sofia C


Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg

Zelda - Ny Favorit på fotosidan.se

Det här tycker jag om, det glädjer mig när jag tagit en bra bild och människor ser den :)Inhandlad rekvisita till studion:

Det blir ju en hel del rekvisita man handlar på sig för att kunna ta de bilder man gör och för att få bilderna att bli lite mera unika, här är några av saker jag har i studion men då har jag ej räknat med mina bakgrunder, hängmattor till barn och småmöbler jag även har i min ägo.


Ballerinor i vinterns alla minusgrader:

Jag kan ju inte låta bli att få ut ballerionorna i snön. Särskilt inte när det gäller Sarah som gärna är på mina knasiga ideèr. Vi hade precis varit ute och fotograferat på en bro (bilder som jag redan lagt ut här) när jag såg att parken var fylld med en massa änder. Skojade då att vi kanske skulle ta en humor bild när hon går på tå och matade dom.

Sagt och gjort vi tog och köpte lite bröd för att mata de små liven med. Det gick bra när jag började men när Sarah trippade ut bland alla änder så blev de livrädda för hennes utstående tutu. Några skratt och en hel del trippande fick vi till innan jag ville ta ett par mer seriösa bilder, han ta hela 4 stycken och här är en av dom innan vilddjuren skrämde halft slag på stackars Sarah när de flög sin kos.
Sarah
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg

Alla hjärtans dag erbjudande:

Detta erbjudande gäller ENDAST idag och det är bara de 5 första som erhåller det album som står med:Studiofotografering med mjöl = Kaos!


Fotografen har helg med familjen..

Idag går det bara ut på att mysa med familjen så jag passade på att gå ut och ta lite kort på mitt lilla hjärta mellan städningesruschen jag hade hemma nu innan Thildas Morfar kom på besök.

Passade även på att föreviga vilddjuret Selma, en rottis som tror ho är en gigantisk knähund ;) Min dotter får jag ju aldrig annars med på bild så det gäller att ta lite mera aktivitetsbilder för att få med henne och leka en hel del, passade på när farmor körde pilkan :)

Vi ska faktiskt ta familjekort här hemma vrje vecka på magen, lilla vilddjuret och min odåga och sedan skriva lite varje gång och spara tills nästa barn växer upp, det givna idag att nämna inför fotograferingen är väl att Whitney Houston dog inatt men nu börjar jag med denna bild på mitt lillmonster:


Med i bröllopsbilagan idag:

Idag är jag med i helgbilagan Evelinas bröllopstidning. Dels med bilder på min systers bröllop som var väldigt speciellt.

Inte nog för att jag var make up artisten, fotografen & toastmadamen utan för att mun syster är ej som alla andra. Hon red in till kyrkan & gick ut till Star Wars marschen.

Och så har jag bild på ett bröllopspar med två brudar, Åsa & Marika i Mellösa något som jag verkligen såg fram emot förra året att få föreviga.

För mer bilder gå in på hemsidan: www.kristin-photography.se


Idag tog fotografen ledigt...

Dagen började med att jag drog omkull med min trotsiga dotter som landade på magen vilket gav mig en tripp till sjukhuset då det blev väldigt lugnt i magen som gjorde mig orolig.

Bebisen mådde iallafall bra men mitt blodtryck har gått bet till 91 över ?, minns aldrig det andra men det är otroligt lågt.

Väl hemma så fick jag ge upp tanken om att retuschera lite bilder till kund som planerat & agera mamma. Lillmonstret har spytt ner hela sängen i omgångar & blivit väldigt mammig så bu har hon somnat så sött i mitt knä hör efter många om & men.

Så jag kan inte låta bli att dela med mig av min favoritbild på min lilla skönining för det är ju trots allt en underbar bild även om den är gammal...


Gravidfotografering - En av favoritfotograferingarna

Jag älskar att föreviga de allra minsta då de är så små och sköra och helt underbart men något som jag tycker är så otroligt vackert är ju gravida kvinnor. Denna bild är tagen på den senaste fotograferingen och blev snabbt en favorit då man verkligen ser glädjen hos detta par som väntar sin första lilla dotter.

Jag tänkte jag skall satsa lite mer på just gravidfotografering så jag kommer inom kort att gå ut med en fotografering som inebär att du kan boka mig för just gravidfotografering + nyföddfotografering + 1/2 års foto eller 1 års fotografering.


Fotograf: Kristin Lundberg

Nyföddfotografering - Favoriten från gårdagen

Igår kom en liten kille på 8 dagar till studion. Han ville inte göra något av det ville & mitt i allt kissade han ner fotografen. Sen var han äntligen nöjd & då fick vi till denna ljuvliga lilla bild: 


Skärpning!

Nej nu blir jag arg på mig själv nu har jag ett löfte till mig själv att jag faktiskt skall bli mer aktiv här och blogga varje dag annars lägger jag ner det här känner jag. Det enda jag pratar om, om dagarna är ju fotograferingen så det hade ju varit hemskt om jag ej hade något att skriva om! Jag ska ta tag i och börja med min rekvisita fotografering till att börja med och sen roa mig med alla mina filter jag skall inhandla och inviga..

Nu har jag iallafall bildbevis på att jag får fotografera min dotter i studion för här hann jag ta två snabba ;) trots att ena bilden är suddig så kan inte en mammas hjärta säga nej till sitt charmtroll:Fashion Shoot - Eller bara modell för en dag!

Evelyna invaderade studion idag tillsammans med sin moder, vilken assistent jag fick..hihi
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg

RSS 2.0