Jag är med & TÄVLAR om ett skylightfilter:

Jag är med och tävlar om ett FILTER hos www.tvspelsweb.se. Temat är VITT och detta är mitt bidrag:Syskonfotografering idag..

Och jag fick världens sötaste lilla halsband ifrån tösen när hon kom man kan inte bli mer än glad när man får sådana söta saker if

rån sina kunder :)
Trots att hon hade tungan ute och en bror som ej var på humör så tycker jag att vi fick till en HEL del bra bilder idag:
Fotograf: Kristin Lundberg

Syskonfotigrafering

Snart lanserar jag en helt renoverad hemsida & kommer att komma ut med nya bra erbjudanden till nästa vecka. Bland annat syskonfotografering & möhippa :)


Vissa tar med sig sina barn..

...för att mata ankorna. Jag är inte en av dom ;)
En preview ifrån en av dagens temor när vi förevigade Sarah ute i det kyliga vädret. Vad gör man inte för konsten ;)


Alla hjärtans dag fotografering 995:-


Modell för en dag hos den gravida fotografen - Del 2

Måste ju få dela med mig med en bild dtill ifrån fotograferingen med lilla Sofia.Sofia C


Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lunndberg

Modell för en dag hos den gravida fotografen :)

Med hjälp av min assistent lilla My som kör sin sista praktikvecka hos mig & såklart underbara Sofia C som alltid modellar precis som jag vill :)
Sofia C
Fotograf & make Up Artist: Kristin Lundberg

BTS- Ballerinafotografering

Min dotter verkar älska de dansare jag fotograferar i studion för det är enda gången hon vill medverka på bild & göra precis som dom gör. Men det ger mig otroligt söta BTS bilder så jag klagar inte ;)


Modellfoto - Beauty Shoot

En bild jag fann igår när jag satt och kikade på bilder till den nya portfolion på kära lilla Rebecka, den var jag ju bara tvungen att ha med så här kommer den:Modell: rebecka
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg

Modell för en dag - Ny favorit

Gick igenom lite gamla bilder och fann denna goding på underbara Sofia som jag fotograferat ett par ggr. Anledningen till att jag ens fastnade för den är för att det är inte såhär jag brukar fotografera och jag måste ju förnya mig lite. Därav den ovanliga (för mig) retuscheringen.

Detta var dock inte den enda bilden jag fann, hittade även en på Rebecka jag tänkte publicera men det kanske jag gör imorgon, den som väntar på något gott ;)

Sofia
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg

En väldigt sjuk fotograf- Ger frånvaro på bloggen

Har fått några kommentarer och frågor angående min frånvaro här på bloggen. inte meningen alls att hålla er på halster, tvärtom skall lägga ner mer energi på denna blogg från och med nu.

Jag har legat väldigt sjuk, blev magsjuk till jul och var dålig en vecka, dagen efter nyråsafton blev det en tur till akuten med otrolig magsmärta. Jag hade fått njurstenskristaller, inte riktigt njursten utan bara på gränsen till att få det. tur var väl det då en operation med avlägsnandet av njursten & en graviditet inte är en bra kombination.


Nu är jag iallafall på fötter igen, sitter och gör om min prislista och hela min portfolio till det bättre kan man ju hoppas.


Har flugit idag så ska sätta mig och kika på mina bilder ifrån planet idag samt förbereda för morgondagens nyföddfotografering.


nu vet ni status men jag lovar att blogga mer!!!

RSS 2.0