Teaser på utställningen..

Ni ska få en liten sneak peek på utställningen som jag jobbar febrilt med att få klar tills på onsdag när den ska upp. Självklart med mina ballerinor i centrum ;)

Dopfotografering idag..

Så därför måste jag ju passa på mig att dela med mig av den senaste dopfotograferingen jag hade. Där blev jag bjuden på fika vilket var otroligt trevligt med bordsplacering och allt.


 
 

Smyckesfotografering med Filip & Martin

En till bild ifrån smyckesfotografringen med alla ilika teman vi körde, det blev en hel del olika set och styling för att få till alla de olika bilderna.
Ska sätta mig och skriva ett lite större blogginlägg när väl blogg.se fungerar något bättre om hur vi jobbat den här dagen för att få till alla de olika stilarna och bilderna vi körde. Det var en något intensiv dag men det gav utdelning och var otroligt roligt.

Smycken ifrån: www.filipmartin.se och Make Upen står Make Up Store här i Eskilstuna för med underbara Gina. Detta är en tjej som varit med mig ifrån min första riktiga modellfotografering och även sett min utveckling så det är otroligt roligt att få jobba vidare med henne.

Fashionshoot med Caroline

En bild ifrån gårdagens photoshoot ute i Rosenparken i Skogstorp. Smycken ifrån www.frozza.se & make up ifrån make Up Store här i Eskilstuna med Gina Eklindh som make up artist.

Fotograf: Kristin Lundberg
 

Fotograferar för Livbojen

När jag ändå är inne på djurfotografering så kan jag ju även skriva att jag fotograferar till och från för ett katthem här i staden som hjälper otroligt mycket djur att hitta sina nya hem här i staden. Min "skata" som man kan tro att hon är ibland då hon stjäl allting för mig kommer ifrån detta underbara katthem som ni kan finna HÄR.
 

Även hundarna invaderar studion

En glad och mycket nyfiken liten pryl ville mer än gärna sniffa på min kamera än att stå som modell men efter många om och men så fick jag iallafall till detta porträtt.
 

Nedrans blogg!

Nu blir jag något sur måste jag säga när jag sitter i 2 timmar för att förbereda 7 blogginlägg som skall publiceras under tiden jag är i Finland för att upptäcka att de flesta inläggen publicerats i onsdags! Förbaskat värdelöst att sätta datum & tider för publicering om det inte fungerar, värdelöst!


50-talet invaderar studion

En liten 50-talsinspirerad fotografering hade jag med denna vackra tös för inte så länge sedan. något hon fått i alla hjärtans dag present av sin älskade sambo. Hoppas hon blir riktigt lyklig när hon får sina bilder för jag blev väldigt glad när jag fick veta att jag kunde få göra denna typ av styling då jag är något svag för 40 och 50-tals make up.
 
Fotografering och make up även denna gång gjorde av mig.
 
 
 

Modellfotografering - Färgsplatter i studion

En av de moeller jag fotograferat allra mest kom över här en dag med en drös med jordgubbar, grädde och ett brett leende. efter mycket god fika, snack och en hel del skratt fick vi till denna färgsprakande bild som jag mer än gärna delar med mig av idag. fotograf och make up är då gjord av mig :)
 

Manlig Modell

För inte så länge sedan så fotograferade jag en väldigt lång och ståtlig modell. I studentpresent hade han fått "Gör om mig för dagen" paket hos mig ifrån förra året och nu var det dags att göra slag i saken. Fotografering och make up (grooming) av mig något som inte gjorts på länge och som var otroligt roligt att få göra igen :) det blev både studiofotografering och on location.
 
 

3 månader idag

Är mitt minimonster. 3760 gram och 54,5 cm lång har han blivit. Äter som ett minimonster ska och frodas. han har dessutom lyckats att vända sig ifrån mage till rygg den här månaden inte illa för en liten kille som inte ens varit 3 månader när han gjorde sitt första försök :)
 

Bröllopsfotografering

Då var man iväg till Finland då, en resa som skulle vara en nöjestripp men som slutade lite trist med en begravning nu istället. Inget roligt alls och det känns som om man bara vill få det överstökat och åka på en gång men så enkelt är det inte. det tar ju en hel dag att komma dit tyvärr.

När jag kommer hem så är det ännu mera bröllopsretuschering som står på schemat ut av detta ljuvliga brudpar:

 
 

Tack kära bröllopspar..

Man blir helt varm i själen när man får dessa varma ord skrivna om sig när man fått vara med på ett brudpars stora dag.


Gravidfotografering - Sneek Peak

Fick äran att föreviga ett otroligt vackert par ute i rosenparken i Skogstorp här om dagen. Känns som en bra avslutning innan det bär av till Finland för begravning och sedan lite semester som jag känner att jag har stort behov av. Att få föreviga livet så som familjer, nyfödda och graviditeter är bara helt underbart och att jag får skapa denna gåva till familjerna är helt ofattbart, nu blir jag nog aningen filosofisk kanske men tycker just detta är så otroligt roligt.

Det kommer att dyka upp lite fler inlägg bland dessa favoriter under veckan så håll utkik :)
 

Mor & son i studion..

Förevigade min son här om dagen som nu bivit hela 3 månader,det kan man inte tro då han är lika liten som en nyfödd på ca 3800 gram och 55 cm lång. Så att han inte är lika skygg som sin storasyster och mer än gärna kikar rätt in i kameran gör så ens mammahjärta bara smälter :)
 


 

Att få vakna bredvid detta leende..

...gör ju bara att man längtar till kvällen så man får vakna upp igen. Att känslan kan vara så stark & kärleken till sitt barn kan vara så stor. Man kan tycka att barnen borde vara mest beroende av dig men just nu känner jag att jag är mer beroende av dom för utan dom vorre jag ingenting. Igår fick jag till en helt underbar bild på mig & min son (sonen var underbar såklart) så idag efter dagens gravidfotografering så är det lilltösens tur att fastna på bild med sin moder..


Gammal goding av Koko

Förra året var jag med och sminkade en riktigt lång och vacker modell, inte van med att modellerna är längre än mig men idetta fallet så var det så. Här är iallafall en goding ifrån förra årets fotografering med Koko :)


 
 
 

Sprinkling alien slime...

Om det var någon som undrade vad jag gjorde just nu ;)


Min utställning:

Då var dagen kommen när jag kommer att få ställa ut mina bilder som jag slitet så hårt med under stora delar av min graviditet och min sons första månader i livet. Dansare är den inriktningen jag valt att föreviga på lite mera speciella sätt.

Där finns allt ifrån undervattensfotografering till nattfotografering med längre slutartider.Me And My Make Up..

Då har jag varit igång igen och i brist på tid och modeller som har 15 minuter över en fredag kväll klockan 12 på natten så får jag själv stå som modell, make up artist och fotograf ;) men vad gör det när jag får leka av mig lite och roa mig mer med min lite mer kreativa sida. jag måste ju hålla make upen levande så jag ej tappar snabbheten och tekniken.


Min son tycker inte om att bli fotograferad..

Inte ens när det är moster som är fotografen. Jag får ju aldrig vara med på bild så det gäller att passa på när jag kan för att få några moder & son bilder.

En sväng på Parken Zoo blev det idag så lite nya kort på djur som alla redan har fick jag ;)

Lite lotter sen hemgång!


Undervattensfotografering - BTS

Då ska jag blogga om något som ligger mig otroligt varmt om hjärtat.

I november förra året mitt under min graviditet startade jag ett projekt som kulle visa sig vara större än jag räknat med. Jag skall nämligen få ställa ut mina verk på Eskilstuna stadsbibliotek och jag ville att de bilder jag ställde ut där skulle utmärka sig mer ifrån mina övriga bilder jag har i portfolion.

Sagt och gjort så drog jag ihop 3 dansare för att börja ta dansporträtt, inte vilka porträtt som helst utan varje session vi gör är välplanerad och genomtänkt med alltifrån rekvisita till kameratekniker. Jag har använt mig av rörelseoskärpa, nattfotografering, undervattenfotografering, IR-fotografering & projection art. Allt för att visa min bredd som fotograf. Detta är något jag tycker är otroligt roligt och spännande, att få skapa något nytt, vara kreativ och ge allt jag har.

Just denna fotografering med ett undervattenshus var svårare än vad jag trodde. Kanske något dumt att hoppa i poolen med glasögon men vad gör man när man är ivrig. Att få bakgrunden som ä ett flytande tygstycke att "landa" där man ville var ju inte så lätt så jag förstår varför mina modeller inte får sina tyger att falla på plats. Alla är dansare p dansskolan Let´s Move här i staden och en av dom är till och med balettläraren som jag snott.

Att få fotografen att skratta under vattnet gav en hel del kallsupar men jag hade iallafall otroligt roligt även om Sarah bara förstör för mig när hon skall hålla på, lite övning innan det riktiga dyket med cyklop för dansösen sen var vi igång. Mina BTS bilder som är tagna längst upp har mina ballerinor hjälpt mig att fotografera då det blir svårt att fotografera sig själv på bild när man är i en pool ;)

I Augusti äger utställningen rum i Eskilstuna stadsbibliotek och ni är alla välkomna att kika in mina alster som kreativ fotograf. fler bilder från alla mina dansöser finns att skåda på hemsidan men alla guldkorn är inte ute ännu de får ni allt kika på när utställningen äger rum.

www.kristin-photography.seMorgongåva - Fotografering

Fick äran att få fotografer min systers morgongåva förra året när hon gifte sig i augusti. Denna lilla temfotografering resulterade i en 50-tals inspirerad session som jag kommer att spåna vidare på.

Att få göra morgongåvefotograferingar på tema är något som jag verkligen ser fram emot att få arbeta med då kunden får något unikt & eget.

Så nu bjuder jag på en av de många bilder jag fick på min underbara syster.


Grattis till Balettakademin

Kära underbara Sarah som jag fotograferat en hel del :) Grattis åter igen för att du blev antagen till Balettakademin men lämna mig inte för Sthlm nu!


Självporträtt - Make up Artisten leker i studion

Som sagt fick mig ett ryck, man måste ju hålla igång med make upen annars försvinner både nsabbheten och tekniken. Nu längtar jag bara till min fashion shoot som jag skall roa mig med nästa vecka med en hel del sponsorer som sponsrar med smycken, make up och förhoppningsvis kläder, vi får se hur allt går men roligt skall det bli iallafall.
Vad ska man göra ikväll tro, en vit make up kankse, är bra sugen ;)men tills dess visar jag en bild där jag står för, make up, fotografering och modell.Uttråkad = Make Up Foto

Vad gör du när du är uttråkad? Själv roar jag mig med att uppdatera mina make up artist färdigheter och har man ingen modell så får man gott stå modell själv. Min dotter tyckte att hennes mamma va "tokig" när jag kom och visade henne mina blåa läppar så nu skall jag gå ut och skrämma slag på grannen ;)


Glada bröllopspar..

Ger en ro i själen. Fick mail ifrån helgens bröllopspar som bara spred ett stort leende i mitt ansikte. Älskar att fota bröllop så nu bjuder jag på en sneak peak taget från iPaden:


"Titta han snackar.."

Tänk att få vakna upp bredvid det här lilla leendet det får ju ens mammahjärta att smälta! Nog för att det är mysigt att få till dessa ögonblicksbilder med mobilen men hade nästan önskat att jag hade haft min Nikon här ;)


Visste ni att igelkottar..

..är stormförtjusta i knäckebröd? Det fick jag lära mig här om dagen när vi har fått en litet extra husdjur som verkar fått namnet "Lance". Han har varit & nosat på odågan & även det spralliga minimonstret som trots sitt fnittrande kunde hålla sig så pass länge att han ville hälsa. Han kommer var & varannan dag nu sen vi började lägga ut knäckebröd något han tycker är otroligt gott..


Barnfotografering i Norge

Har ju missat att förtälja om min barnfotografering jaghade i Norge. Blev bokad när jag skulle upp och besöka mina systrar och moder som bor där nedanför trondheim. Min moders vänne hade sett min sida och när jag skulle på min systers konfirmation så ville de boka mig för en barnfotografering något jag verkligen inte säger nej til.

Efter fotograferingen så träffades vi åter igen på middagen efter konfirmationen och då hade den lilla killen på sig en norsk folkdräkt, jag kunde då inte låta bli att fråga om jag fick fotografera honom i den så det blev ytterligare ett gäng med bilder för att föreviga denna underbara lilla gut. Dessa dräkter är något man inte ser så ofta här hemma i Sverige så det gäller att passa på ;)RSS 2.0