Har så mycket att blogga om..

Men verkligheten kom ifatt. Har fotograferat otroligt mycket barn den senaste tiden och varit helt överbokad. Riktigt roligt att folk hittar till mig, känns bra till våren när mitt företag förhoppningsvis skall sätta fart ännu mer.

Just nu har jag kört flera fotograferingar i veckan, retuscherat alldeles för många timmar, städat hem & donat med inredning. Allt detta samtidigt som jag varit hemma med barnen.

Om inte det är nog så ska jag idag efter dagens fotografering åka och måla min dotters dagis. Jag har att göra kan man säga ;)

Bjuder på några alster ifrån de senaste fotograferingarna.


Barnfotogrfering...

Håller på att rigga för dagensbarnfotograferingav en 3 årig liten tös. Det kommer vara livat.

Tills dess att de bilderna kan hamna här på bloggen bjuder jag på en av min 7 månaders son som fastnade här om dagen.


Ännu en dag i paradiset..

..med sjuka barn. Alltid lika spännande att vakna upp till. Idag tror jag allt att hon är något piggare men då har lillkillen tandvärk så den planerade fotograferingen av honom var bara att glömma.

Får bjuda på en gammal favorit på lillkillen & mig istället ifrån när han var nyfödd:


Hela världen stannar..

När barnen är sjuka, i söndags bar det av till läkaren då tösen hade 40 grader & hade svårt att andas. Domen löd penicillin & att hon fått halsfluss. Nu ligger hon bara i sängen & vägrar äta så idag ska vi in till en barnläkare. Örat värker & febern är tillbaka.

Jag själv håller på att bli tokig inte nog att tösen ej är frisk, jag ska underhålla det andra ack så glada vilddjuret men jag får inte gå ur sovrummet för då går jorden under tycker sjuklingen. Hela världen har verkligen stannat upp & jag skulle göra allt för att bara få min tös tillbaka så vardagen kan återgå till det normala & jag kan börja jobba igen..


Veckans instagram..

Veckan som gått har ju varit lite varierande, har fotograferat & sminkat en fröken som skulle på en burlesque fest.

Lillkillen som bara ville visa fötterna vilket resulterade i en hel del reklam på mitt instagraminläggstrån USA & för ovanlighetens skull ett självporträtt på mig när jag gjort i ordning mig för jobb. Samt ett sminkporträtt jag gjorde för en tid sedan med lite mer udda makeup.

Bröllopsretuschering & dagisfotografering hann jag även med, sa jag att jag var mammaledig?!


Bröllopsretuschering varvat med lite barnbilder..

Bröllopsretuscheringen är i full gång här hemma och det blir ju en hel del timmar man sitter även om man har kaffepaus och annat. Jag brukar faktiskt för att inte stirra mig helt blind på bilder varva mellan mina små barnfotograferingar. Nu har jag redan gjort klart just dessa men en sista koll på dessa bilder kunde jag ju inte låta bli ;)


RSS 2.0