Nyföddfotografering - Lilla tösen

Ibland får man även äran att föreviga sina bästa väninnors små liv och här är en lite tös som det inte gick så bra att fotografera alls. Men det är nog svårt när man i övrigt har två 3 åringar som springer runt benen, en 5 månaders och två stycken sambos som är mer intresserade av sporten än att passa barnen ;) så är det när man ska bland nytta med nöje..
 
På söndag bär det av med nyföddfotografering igen och jag har ny rekvisita att inviga, längtar!
 
 
 

Frieri..

En söndag! Det är fint att veta att Belka Pizzeria gör allt för att göra sina kunder nöjda. Idag beställde jag pizza för hemleverans till fotbollen och fick då frågan om jag hade några andra önskemål så kunde jag skriva ner dom i en speciell ruta.

Jag är inte den som är den så jag frågade om de inte kunde skriva: "Will U Marry Me?"

Sagt och gjort så när pizzan kom fick jag ett stort leende på läpparna när jag såg att de faktiskt gjort som jag sa. 2a gången jag ställer frågan på lite sådär skoj för det är inte min fråga att ställa, tredje gången gilt? Eller ska han förstå piken..

I vilket fall som helst finns det ingen annan jag vill dela mitt liv med för han är den jag har väntat på i hela mitt liv, innan oss fanns det inget vi. Ni förstår mina tankar..


Längtar redan..

Till våren. Ny hemsida, ny karriärsval, ny portfolio, nya överasskningar & nya äventyr. Ett halvår framåt i livet & det kommer hända så otroligt mycket bara man skyndar långsamt ;)


Svart vita fotografier..

Är helt min grej tror jag, älskar svart vitt eller vintage samt att få fotografera i motljus. Underbart!


Make Me Up!

Igår var denna vackra modell över. Blev en fotografering på 30 minuter och här är en av porträttbilderna jag fick till. Make up gjort av mig.


Nytt iPhoneskal - Vad är detta för skräp?

Beställde ett nytt skal till min iPhone för 300:- och vad får jag hem, detta!

Sjalen som är vit på originalbilden (bild i samma serie med exakt samma retuschering) till vänster är blå på skalet & lillebror jo han är knallröd. Detta tänker jag INTE betala för (vilket jag såklart gjorde vid beställningen)

Har varit helnöjd med alla dessa produkter innan men att Photobox skulle börja med iPhoneskal var nog en dum ide!


Furious!

Såhär känner jag mig idag, för många tankar i minnet & för mycket foto i huvudet. Dags att ta en liten paus kanske & bara busa med barnen istället så avslutar jag produktfotograferingen senare ikväll istället.

Man får ha sådana dagar känner jag just nu ;)


Bästa syster fyller år idag!

Min vackra & helt underbara syster fyller år idag. Detta är taget dagarna innan hon gifte sig förra året & lika bedårande är hon idag :)


Mer, mer, MER

Jag blir snart tokig på detta, ju mer jag kollar in våran fotografering ju fler bilder finner jag. Hur många bra kan det egentligen finnas?

Nåväl man ska kanske inte klaga när man får mycket bra. Ska testa lite ny retuschering istället när tiden finns till det. NU bär det av hem, ska få göra mig fin & gå på vuxenkalas, DET var länge sen.


Svart vitt eller i färg?

Sådan beslutsångest i vanlig ordning, är ju en sucker för svart vitt med Caroline har sådana fantastiska ögon så man kan ju inte låta bli att ha den i färg heller.

Detta är ifrån sommarens fotografering med henne, längtar redan tills jag får fotografera henne igen när hon kommer på nästa besök.

Bröllopsretuschering

Imorgon står bröllopsretuschering på schemat. Alltid lika roligt när man får se vad för bilder som brudparet själva valt och om det är några av ens egna favoriter.

Det har varit dåligt med bloggande från mon sida den senaste tiden men om man bara visste vad jag hade i görningen så skulle ni förstå varför det är full rulle här borta.

Men snart så kan jag nog dela med mig ;)


Ballerinafotografering - Projection Art

Här är en av mina absoluta favoritbilder ifrån min projection art fotografering med Sarah och Qw Creations. ser verkligen fram emot framtida samarbete med alla parter då detta var otroligt roligt och lärorikt för mig.
 

What are you wearing to bed? Only Lady Gaga

Marilyn Monroe gav ett liknande citat en gång i tiden så jag kunde inte låta bli..


Bara 9 dagar..

Idag kom en av mina närmsta vänner över för en nyföddfotografering med en 9 dagars liten tös som inte alls hade någon lust att sova.

Men vad gör det när man faktiskt kan ta bilder på vakna barn när de gör såhär ;)


Fotografering av modell

Uppdaterar portfolion så i söndags kom Evylina över för att bli förevigad med "Violent lips".


Gravidfotografering med älskade kusin..

Här i augusti fick jag över älskade kusin på besök som skall bli pappa här till hösten. Fick äran att fotografera honom och hans underbara sambo. många skratt, ett litet dopp i ån och en hel del myggbett gav iallafall detta resultat.

Fick sedan den här hälsningen på min facebook sida så nu känns det så otroligt roligt att även dem tyckte om sina bilder.

"Stort tack till världens finaste Kristin Lundberg som lyckades med konststycket att få både mig och sambon att se bra ut på samma bild under gravidfotograferingen! Du är toppen och vi är jättenöjda ♥"
 
 
 

Nyföddfotografering - Lilla prinsen

Igår fick jag besök av den här lilla killen & kronan som passar en prins skulle självklart vara med.

Det togs 150 bilder & jag minskade ner dom till 90 bra så snart ska jag sätta tänderna i de bästa godbitarna vid retuscheringsbordet. Som jag längtar ;)


Fördelen med att vara fotograf..

..måste ju ändå vara att nu när man är hemma & är mammaledig till 80% så hinner man dokumentera sitt barns uppväxt & framfart som här när lillebror precis upptäckt sina fötter.

Nackdelen måste vara att man trots att man ska vara mammaledig inte jan släppa sitt jobb, sin hobby & sitt fotograferande helt då hjärnan går på högvarv & tänker fotografering.

Ett plus är iallafall mina bokningar som dyker upp titt som tätt som gårdagens nyföddfotografering & förra helgens bröllopsfoto. Varierande & underbart!


Sneak a peek..

En av många inplanerade fotograferingar där jag kommer att sminka just denna modell under hösten & vintern för ett framtida samarbete. Mjukstart blev denna svartvita session där det finns en hel del andra bilder som kräver en hel del retuschering innan visning men vi kör en mjukstart..


Hemma med monstret..

Har precis kommit hem till mitt lilla monster, mitt hjärtas tröst & solstrålen. Som jag längtat!

Tänk att ett dygn ifrån sina barn kan göra så ont ibland men himla mysigt att komma hem till dom.

Fann denna pärla som sambon tog helgen innan Lillebror kom till världen.. Lovely!


Otroligt missnöjd

Något sur denna morgon, jag brukar inte skriva av mig så här som jag gör idag utan bara dela mina bilder, mitt jobb med alla men nu måste jag få spy galla.

Vi hade bokat ett fyrstjärnigt hotell i en svit på 52 kvm, havsutsikt, badkar & ett nyöppnat spa som öppnar idag.

Vi blev uppringda 1 h innan incheckning när vi redan var påväg & de första de säger är att "vi ringer om en avbokning"! Vi blev flyttade till ett hotell mitt inne i stan, vi kunde ha tagit tåget istället för att stå i kö i 1 h för att komma 1 km. En svit på 23 kvm utan badkar & mitt i Sthlms uteliv.

Fick champagne på rummet men det visade sig att de ej har något spa. Wtf! Vi fick en heldag på det andra hotellet idag i deras spa men hela våran upplevelse är förstörd.

Det enda som varit bra är Lady Gaga som var superb & att min väninna fött en dotter, är så glad för henne :)

Men tyvärr har jag en bitter eftersmak av gårdagen vi kunde ha planerat så annorlunda. Jag som skulle till fotografiska men icke.. Nej nu ska jag tröst shoppa!

Ps, skämde dock bort min underbara sambo med en jacka ifrån Desiguel iallafall... Bjuder på en bild på mitt saknade monster.. Ds


RSS 2.0