Godmorgon solstråle!

Varje morgon vaknar jag bredvid denna glada pryl som väcker mig med sitt glada jollrande, varje morgon blir jag påmind om hur mycket som händer på så kort tid och hur mycket jag vill vara med och dokumentera varje minut. På 10 dagar har vi fått 2 tänder, börjat krypa & lärt oss uttrycka katt.. Utan två ttn dock ;)

Farmor som varit borta i 10 dagar kommer verkligen se vad som hänt med dig mitt lilla hjärta!


Morgongåva - Secret moments

I fredags skickade jag min modell till make up store i Eskilstuna för smink av Zabina & så fick hon håret gjort hos Nina Prenker av Manuela. Resultatet blev en snabb morgongåve fotografering i motljus och även ett par snabba bilder ute i min brudklänning, den blåsande kylan & min nyinköpta stormhatt.

Här är några av de alla underbara bilderna vi fick till på den korta tiden.


C.I.D Dance Company

Min väninna som ni många gånger sett som ballerina här på bloggen är med i en dansgrupp jag fotograferat för som jag tycker ni ska kika in, de finns på Facebook så det är bara att klicka in er HIT så får ni se vad de gör.
 
 
 
 
 

Secret Moments - Boudoir

Årets första riktiga boudoir fotografering ägde rum idag med en otroligt vacker och glad kvinna som här fastnade i dagens naturliga ljus. Det kommer att bli fler morgongåve fotograferingar här framöver så detta är en liten teaser på vad som komma skall.

I vanlig ordning kunde jag inte bestämma mig om den skulle vara i färg eller svart vitt. Hoppas få ännu fler fotograferingar av denna typ, att fler vågar sig på att ge detta till sin käresta.

Du måste inte vara 20+- för att bli vacker på bild jag lovar, ni är vackra precis som ni är och jag tror att ni omöjligt kan gissa frökens ålder som inte har någon som helst betydelse. Bara en påminnelse om att denna fotografering passar dig oavsett ålder, längd eller kroppstyp. En kvinna är vacker precis som hon är och det vill jag framhäva!


Planerat för ett frieri..

Jag har verkligen haft tankarna på annat håll. I somras väcktes en tanke om att jag skulle göra något jag sagt jag aldrig skulle göra, fria. Hur går man till väga för en sådan sak när man har en sambo som inte har samma inställning till bröllop som en själv?

Jag var till bröllopsbutiken (Mäster Skog) som alltid på hösten för att se om jag fann något till rekvisitahögen. Fick bra service som alltid & så råkade det bara finnas en klänning där, sista storleken, rea & svårsåld pga den lilla storleken. Den satt som en smäck. Ville ej impulshandla men efter en vecka kunde jag inte låta bli och den blev min. Sen startade planeringen.

Många idéer snurrade i huvudet och en dag blev jag uppring av en försäljare som ville sälja annonsering till mig. Samtalet avslutades efter 40 minuter av att försäljaren köpte presentkort hos mig och jag skulle få fria i tidningen!

Många planer har nu skridit till verket och för en vecka sedan friade jag.. Mer om det och planeringen kommer sedan ;)


RSS 2.0