Vinterfotografering - Red

En liten preview ifrån gårdagens Utomhusfotografering med min kära ballerina. Jag fick ut henne trots allt :)

Kan knappt bärga mig ned dessa bilder men måste montera bilder först innan jag ens kan kika på dessa så ni får nöja er med en preview direkt ifrån kameran.


Utomhusfotografering i 6 minus..

För ett år sedan togs den här bilden och det var en fotografering som varade i 5 minuter innan den stackars modellen och dansaren höll på att frysa ihjäl. Ska vi skapa en lika dramatisk bild i år är frågan. Skam den som ger sig ;)


Rosor mitt i vintern..

Minns ni? För ett pr sedan var det så varmt och soligt på vintern så rosorna blommade i trädgården. En morgon när jag kom hem och såg att frosten var på dom så var jag bara tvungen att ta den här bilden. Ser nästan ut som om man doppat den i socker.

Nej nu ska jag ordna till lite produktbilder till Millis, vi får se om jag kanske lägger ut en bild till kvällen eller väntar tills imorgon.


Godmorgon instagram..

Veckans instagram med inredning, shopping och en morgonpigg liten kille..


Somriga portfoliobilder mitt i vintern

Bygger upp en ny portfolio på en ny hemsida och allt ska lanseras inom kort, bara jag hinner med allt annat jag ska här i livet. Tills dess kan jag bjuda på detta porträtt ifrån en av modelerna jag kommer att få jobba mer med snart igen, som jag längtar :)
 

Budoir - Bröllopssäsongen 2013

Året är 2013 och i år har jag stora planer där det händer en hel del saker för mig. Bland annat så tycker jag man ska ha lite koll sista helgen i januari för då händer något som kan förändra mycket i tillvaron.

Sen ska jag stå på Bröllopsmässan i Eskilstuna 3 mars så nu har jag fullt upp att förbereda bara för den.

Lite bröllop är uppbokade och jag hoppas att vi i år kan få till lite mer bilder till morgongåvebilder. Längtar redan och det är bara januari ;)


"Ny" kamera - Vilken skatt

Blev med en ny kamera här om dagen som jag skrev om på instagram. En lådkamera, modell six-20 Brown C ifrån Kodak. Den blev med på lite produktbilder hos Millis Nageldesign innan jag åkte hem & skulle kolla igenom mitt fynd.

Öppnade upp den & upptäckte att den innehöll en liten skatt. En använd film! Till saken hör att kameran fotograferar i svart vitt & filmrullen slutade produceras -95!

Jag bokade genast in mig i fotoklubbens mörkerrum i nästa vecka. Här ska framkallas!


Jan. 09, 2013

I samarbete med Make Up Store här i staden så blev det en fotografering när de skulle ha levande skyltdockor i skyltfönstret från Bon Bon looken. Två underbara modeller, klänningar ifrån missvisningen med samma namn & nu en liten till bild ifrån dagen.


Självporträtt - Studiofotografering

Ibland får även fotografen stå modell vilket jag gjorde denna dag när jag fått håret fixat av min kära väninna Frida & för en gångs skull blivit sminkad av make up artisten & väninnan Merit på make up store här i Eskilstuna. Skönt att få bli ompysslad ibland ;)

När jag kom hem hade min långklänning som jag beställt kommit hem så då var jag ju tvungen att testa lite ljussättning & ta lite nya självporträtt.

Här är ett av dom:


Liten men så älskad

Sonen min blir snart 9 månader och igår låg han vid min sida i sängen och försökte få min uppmärksamhet, det fick han väldigt fort när jag hörde ett ltet mamma komma ur hans lilla mun. Har gått runt och smålett hela dagen och igår så var jag ju bara tvungen att ta ett självporträtt på mig och det lilla frågetecknet.
 

Nyföddfotografering 2012 - Ytterligare en favorit

Jag har många favoriter från året som har gått och om jag bortser ifrån min favorit på sonen så står den här bilden nära hjärtat. En otroligt lättfotograferad liten kille som förenklade min fotografering otroligt mycket genom att vara så pass medgörlig som han var. Vaken som när han sov.

Nu längtar jag bara till 2013 års nyföddfotograferingar :)


Bröllopsförfrågningar - En av årets favoriter

Nu börjar bröllopsförfrågningarna trilla in och det är dags att ändra prislista. På grund av att sjukdomarna härjade i slutet av 2013 så har jag ej hunnit ändra om till 2013 års prislista för bröllop.

Så de som vill boka till 2012 års prislista har fortfarande chansen ;)

Tills dess bjuder jag på en av favoriterna ifrån 2012. När brudgummen visade sig vara musiker så kunde jag inte låta bli att skapa den här bilden.


Nyårslöfte 2012 - Bröllopsfoto 12/12/12

Det är nästa som så att jag vill h ett nyårslöfte ändå, bara för att gå emot mina principer i att inte ha nyårslöften. Men i år kommer det att hända så otroligt mycket så jag måste ta tag i bloggen, dela med mig av mina fotograferingar, min nya studio som just nu ligger under konstruktion och dela med mig av mina underbara nya samarbeten.
 
Tills dess så måste jag bjuda på en bröllopsbild som jag tog den 12/12 2012:
 

RSS 2.0