Nyfiken Bacardi mitt i barnfotograferingen:

Såhär går det när man har nyfikna kissekatter som stryker omkring när man skall fotografera en snart 4 veckors liten kille. Kunde ju inte låta bli att fotografera lilla Bacardi som även han verkade vilja stå i rampljuset:
Bacardi vår lilla kattmodell för dagen
Fotograf & Retuschering: Kristin Lundberg

Nyfödd liten Elliot - Hemmafotografering:

Lilla Elliot 10 dagar
Fotograf & Retuschering: Kristin Lundberg
Boka en hemmafotografering du med!

Porträtt - Bl/Wh

Med denna nästan "Gudfadern" inspirerade porträtt bild tar jag och tackar för mig och säger godnatt. Tack du underbara sambo för att du ställer upp som modell när jag vill fotografera med annorlunda ljussättning!




Model: Jari S
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg

Porträtt - Jari

Nu har det varit alldeles för mycket bebisfotograferingar så nu är det dags att jag får ut något annat på denna blogg och varför inte då öva lite vanliga porträtt på sambon som ändå vill ha nya profilbilder till sin Facebook?! ;)
Jari S
Fotograf & Retuschering: Kristin Lundberg

En sovande Elliot 10 dagar



De är ju så rofyllda när de är såhär små :)


En 10 dagars bebis är ljuv för ögat att fotografera.

   Och här är en till bild från förra veckans hemmafotografering med lilla Elliot. man kan ju nästan tro att jag har en förkärlek till svartvita bilder så därför lägger jag ut denna mer neutrala bild på lillen. Längtar bara tills jag får komma och hälsa på killen igen och mysa lite, de luktar ju så ljuvligt när de är så små.



En drömmande liten Elliot
Fotograf & Retusch: Kristin Lundberg


En nyfödd liten kille i linsen denna dag:

   Detta är min 10 dagars lille kille Elliot som jag fick äran att fotografera igår. ÄLSKAR verkligen små små bebisar, tycker de är så underbara att fotografera. Även om det slutade med att jag fick åka hem och byta om då han tyckte det var roligt att kissaner fotografen.

   Så denna dags lärdom var - Ta alltid med dig ombyte när du har newborn fotograferingar!


"Din lilla skatt, hemmafotografering - Elliot"
Fotograf & Retuschering: Kristin Lundberg


Din lilla skatt - Hemmafotografering på Noah

   Då var det en till bild på lilla nyfikna Noah som fick förgylla min blogg och portfolio denna fredag. Flickorna kommer drunkna i hans ögon när han växer upp så jag tror allt att mor och far får hålla hårt i den här sötnosen. Hemmafotograferingar är ju det bästa som finns när de små kan vara i hemmets trygga vrå utan stress i lugn och ro och bara vara sig själva, det är då man får till dessa små guldkorn.



 



Your precious - Hemmafotografering med Noah bild 2

   En till bild från helgens fotografering med lille Noah som gjorde mer än vad han borde på denna dags fotosession. Nu när föräldrarna äntligen enats om vilka bilder jag skall retuschera så kunde jag bara inte låta bli att börja med den här bilden där han ser så otroligt nyfiken ut.



Your precious Noah
Fotograf & Retuschering: Kristin Lundberg


Nyfödd fotosession i hemmets trygga vrå:

   Detta är lilla Noah som förutom att han var en livlig liten kille och inte riktigt ville göra som vi ville men trots det somnade efter lite slit så man fick till denna leende liten filur. Visst är det underbart när de små sover ;)

   Åh jag hoppas verkligen att föräldrarna som fick stå ut med mycket denna dag, särskilt stackars Emil, lidermed dig ;) Men som sagt hoppas de tycker om dessa bilder för jag längtar bara efter att få sätta händerna i att retuschera dessa bilder när de väl valt ut vilka de vill ha för jag har funnit otroligt många godbitar.

   Att fotografera barn i deras hemmiljö är underbart och också något jag verkligen vill göra för jag älskar det, kan inte låta bli att sluta le.

   Så ingen annan som vill boka en hemmafotografering?




Självklart skall lilla Noah även få vara i en ljusare ton av svart vitt ;)
Fotograf & Retuschering: Kristin Lundberg


Nyfödd liten Kian - Diptyk



Lille Kian på en av de hemmafotograferingarna jag fotograferat
Fotograf & Retusch: Kristin Lundberg


Mitt hjärtas tröst - Thilda ute i höstmörkret

   Denna helg har varit lite lugnare än vanligt vilket är väl behövligt. Har fått umgåtts med familjen lite. Och imorgon skall jag fotografera en liten Noah ihemmets lugna vrå så vi hoppas att han vill som jag nu så jag fr till kanon bilder imorgon. Fast det blir nog inget problem när man är så söt som han är.

   Tills dess bjuder jag på lite gladare och grönare bilder där mina kära leker ute i höstmörkret:




Jari & Thilda
Fotograf & Retus
ch: Kristin Lundberg


Nytt studioset med blixtar & en Octabox införskaffad:



Bilder lånade från Kaffebrus.


Kian 4 veckor - Hemmafotografering

   Var ju bara tvungen att göra en av bilderna i färg. Kian måste ha varit så förskräckt när han låg där i soffan och kikade in i kameralinsen men fin är han med de stora klara ögonen. 

  


Hemmafotografering - Kian 4 veckor

   Och inte kan jag kommentera tillbaka till en endaste en vad händer med bloggen den här kvällen. Nåja vad är väl en bal... tar det imorgon istället :)I

   Ikväll bjuder jag på den här sköningen som bjöd på ett leende idag när det begav sig till att bli en hemmafotografering. De små liven känner sig så otroligt mycket lugnare och säkrare i sin hemmamiljö och är betydligt enklare att fotografera där måste jag säga. Här är en triptyk av Kian nu säger jag godnatt!



Retuschade barnbilder - Ida

Ska man eller ska man inte retuschera barnbilder!?

Det är frågan. Att förbättra en bild är snarare så jag ser det att framhäva de drag som redan finns för att få till en svartvit bild eller en neutral men ändå förfinad version av originalet. Aldrig att jag skulle ändra anletsdrag eller vara och pilla på ett barns hy som redan är så fin. Men att förfina det som redan finns för att förmedla en känsla eller ett intryck, ja det gör jag och här är praktexempel på det:



Lilla söta Ida
Fotograf & Retuschering: Kristin Lundberg


Barnporträtt - Ren glädje

   Min lilla sjukling är värd att synas hon med och här är en bild från helgen när hon trots sin hosta varit på sitt glada underbara humör, detta kan bara beskrivas som "ren glädje" och detta gör mig varm inombords!



Lilla Vilda Thilda
Fotograf & Retusch: Kristin Lundberg


Bebis fotografering - Kian

   Och igår fick jag äran att fota lillprinsen och inviga de nya blixtarna. Han ville dock inte riktigt som vi ville den lill vildingen men den här skönheten fick jag till precis som jag ville iallafall.

   Idag stod det familjefotografering på dagordningen och nu blir det julbord. I veckan kör vi vidare på hemmafotograferingarna, någon som är intresserad så hör av er!



Kian 3 veckor
Fotograf & Retuschering: Kristin Lundberg


Hemmafotografering Melissa 6 månader



En glad Melissa 6 månader
Fotograf & Retusch: Kristin Lundberg


Porträttfotografering - Manlig modell

   I höstas här så fick jag chansen att få fotografera Idris i en spontan session. Tänkte passa på att lägga ut även en version i svart vitt såhär när den tidiga vintern smyger sig på :)



Modell: Idris
Fotograf: Kristin Lundberg


Modellfotografering med Madde




En till bild ifrån när Madeleine var så snäll och ställde upp för mig för att bli fotad i sin brudklänning utanför Kloster Kyrka.

Modell: Madeleine K
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg


Modell porträtt - Madeleine



Modell: Madeleine K
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg


RSS 2.0