Nyfödd liten Max - Newborn photography

   En äldre bild på lilla söta Max och pappa Lars. Denna gång med ny retuschering jag hoppas verkligen att det syns hur mycket jag har utvecklats sen jag tog dessa bilder för jag fotograferar inte riktigt såhär nu men denna är en liten skatt som tåls att visas :) visst är han för söt när han bara vilar så lugnt på pappas arm.

   Har i o för sig bytt kamera sen jag fotade denna ;)


En nyfödd liten hand - Hugo

   Fann denna lilla goding i min samling och kunde ju inte låta bli att retuschera den. Nu tackar jag för mig och säger godnatt.Hugo håller hårt i pappas hand
Fotograf & Retuschering: Kristin Lundberg


Newborn hemmafotograferingMed en bild av Nellie igen så säger jag godnatt :)

Fotograf & retuschering: Kristin Lundberg


Modellfoto Sofia CModell: Sofia C
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg


Färgglada fotografier till inredningen:

   Såhär går det när man leker med färgfilter i studion. denna gång för produktfoto men imorgon står en livs levande modell i strålkastarljuset eller som i denna gång, färgfiltret :)Fotograf & Retuschering: Kristin Lundberg


Bebisfotografering i hemma miljö.En hemmafotografering hos lilla Melissa som är min dotters syssling. En rar tös med många leenden på läpparna :)


Charlie´s 1 års hemmafotografering:Charlie 13 månader
Fotograf & Retusch: Kristin Lundberg


Före & Efter retuschering:

När två vilddjur entrar studion kan det gå vilt till. Bara den saken att de små liven vägrade kika in i kameran när de väl var i bild gjorde inte saken bättre av att de ej ville vara med på en och samm bild. Men det är det ljuvliga med barn och det är det som gör att man kan få till så magiska ögonblick.

Det blir lite extra retuschering för fotografen och bara för att visa vad en retuschering faktiskt kan göra för era bilder så skall jag demonstrera mina föra och efter bilder på just vildingarna och sötnosarna Simon & Viktor :)


Mina bilder är publicerade i "Årsboken"

   Är sjukling idag så inte mycket datatid för mig men en rolig sak hände iallafall idag jag såg att två av mina bilder blev publicerade i årsboken, boken som alla sveriges fotografer kan skicka in sina bidrag på bra bilder och få publicerade. Jätte kul. dessa två var det som kom med, två av mina favoriter ;) Tagen med min gamla kamera på lilla Adrian och mina två ögonstenar:
Danssession i studion - Anna A
Modell: Anna A
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg


Modellfoto från gågatan i söndags:

   Efter fotosessionen i lördags ute på gågatan i centrala Eskilstuna med Sofia C i brudklänningen och Sofia S här på bild så begav vi oss in i studion för att värma oss lite och föreviga lite fler bilder. Från början hade Gina lagt make på Sofia här men jag la på ännu mer för en annorlunda make i studion lite spontant sådär.

   Denna bild var i färg då Sofia r full med guldglitter men kunde inte låta bli att göra den svartvit då hon har så underbara ögon här på bild :) Nu tackar jag för mig och säger godnatt för nu har jag gjort mitt idag :)
Modell: Sofia S
Make Up Artists: Gina & Kristin Lundberg
Fotograf: Kristin Lundberg


Svart vita brudporträtt


Brudportträtt från gårdagens session i centrala Eskilstuna

   Igår fotograferade vi ute på stan i centrala Eskilstuna för att promota studion som har öppning på lördag med invigning. Den 13e klockan 13:00, det får ni inte missa :)

   Vi bjuder på lättare tilltugg, bildvisning på våran portfolio (vi som håller till nere i studion), utlottning av 2 fotosessioner hos mig och fotograf Sanna Ek. Om ni har tur får ni även se hur en fotosession med sminkad modell, live!

   Igår så gick vi ju in efteråt i studion och då passade jag på att fota några inomhus porträtt av min "brud". Så här är Sofia som är sminkad och stylad av mig och även hr min brudklänning på sig:Modell: Sofia C
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg


En färgfylld modellfotografering med Chandrika

   Nu har jag äntligen fått till en till bild på stackars Chandrika som frös som få när vi var ute och fotograferade för ett par veckor sedan. Det var min goda vän Anja (Ballerinan ifrån Hallstahammar) som kom ner från Stockholm för att fotografera med mig, även hon som fann modellen. Så denna gång slapp jag sminka och makeupen stpr Anja för :)

   Duggregn, många skratt och vackra porträtt var vad vi fick till, här är en av favortibilderna jag fick till denna dag. Detta är också motsvarigheten till "Modell för en dag" eller som vi i studion kommer att kalla Gör om mig för en dag!Modell: Chandrika
Make Up Artist: Anna Anja Prigoda
Fotograf: Kristin Lundberg


Min bild kom med i utställningen!

   Nu är jag glad för nu känns det som om jag har gjort något bra, eller vi får jag säga för vi är ju ett team. Loggade in på min pofil på Modellbilder för att söka efter inspiration till morgondagens fotosession med Sofia C och Sofia S. Och vad får jag se jo detta:


   Jo sessionen med Sofia C är med i utställningen vilket innebär att jag som sagt gjort något bra i livet. Så nu är jag lycklig, låt oss skapa den magin imorgon med när vi skall få fotografera ihop igen!

   Ni kommer väl ner till Eskilstunas gågata klockan 14:00 för att kika på oss mig och Sanna när vi promotar studion genom fotosessioner mitt på stan!?

Barnporträtt - Hedda

   Senare i eftermiddag/kväll så kommer det komma upp ett gäng med bilder från maskeraden som var igår på dagis och på vilda barn för livligt det var det. Och här kommer en porträttbild som jag blev lite småförälskad i. Kortskärpedjup innebär att den lite mystiska eller som privatpersoner säger den "suddiga" känslan kommer till i bilden, LOVE IT!!! Ännu mer i svartvitt men det var någon här i studion som tyckte mer om den färgglada så lägger ut den för stunden.

 


Modell: Hedda B
Fotograf: Kristin Lundberg


Bebis porträtt - Viktor

   En till bild av vildingen men ack så söt! Levererade även denna bild till familjen idag och jag bara älskar den. Nu vill jag ut och fotografera barn igen så underbara små liv de är.Modell: Viktor I
Fotograf: Kristin Lundberg


Porträtt - Manlig modell

   I höstas här så fick jag chansen att få fotografera Idris i en spontan session. Nervös som man var då man aldrig fotad en manlig modell så kan jag tänka mig att jag kanske inte gjorde så bra ifrån mig men skoj var det och det är väl huvudsaken ;)

   Man lär sig något nytt var dag var det jue!Modell: Idris
Fotograf: Kristin Lundberg


Höstfoto i färg / Black & White

   Fotade tösen här för inte så länge sedan och har gjort i ordning några av de höstbilder som blev men inte lagt upp alla. Här är lite bilder från våran beautyshoots session vi hade i september på underbara Sofia. Sen tackar vi underbara Gina den rosahåriga ljuvliga assistenten :)Modell: Sofia C
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg


Oredigerat VS Redigerade modellbilder

Kände mig lite utmanad idag när jag fick en kommentar igår i ett mail tror inte personen menade det så som jag tog en funderare på det. Och det var att nästan vem som helst kan ta en bra bild om man har rätt utrustning. Inget ont om den som skrev men jag fick en tankeställare då jag själv är så van att se skillnaden jag gör på de bilder jag tar. Lite dumt att kunden ej kan se detsamma! 

Kom ju faktiskt på att det kanske inte är så lätt att veta hur jag redigerar och vad jag gör för att få det där lilla extra med bilderna jag arbetar med, efterarbetet på ett fotografi efter en fotosession gör så otroligt mycket. Men det är det ju bara jag som ser då jag ej visar någon annan det.

Så bara för att visa en liten del av det jag kan göra så har jag här gjort en basic redigering av en av de många bra bilder jag fick på den här skönheten.

Tack alla underbara för all hjälp igår, love, love LOVE!!!Modell: Tilda N
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg


RSS 2.0