BTS - Trailer till dansföreställning

I söndags var jag och sminkade två dansare som gör en trailer till sin dansföreställning på Balettakedemin med hjälp av QW Creationd. Självklart var kameran med så nu har jag både sminkat, filmat & fotograferat.


Höstmys med dotter..

Att se de små leka bland löven är ju bland det mysigaste som finns särskilt när det är ens egna barn man äntligen får fotografera. Min dotter vill aldrig vara med på bild men när jag väl får henne framför kameran så skapas "magi".

I dagens snörusk som kom en sväng här förbi Eskilstuna passar denna höstbild helt perfekt då den både ger mig värme och glädje i hela kroppen, jag vill vara lika glad som hon är här:


ABC - Förskoleprojekt..

Just nu försöker jag piggna till, självklart åkte jag på en otroligt mysig hosta när jag ändå var i farten så det har inte blivit mycket gjort här inte. Men nu är det dags att sätta fart. denna vecka fick jag in ordrar ifrån 86 familjer då de ville ha bilder på sina barn från förskolefotograferingen jag gjorde för 2 veckor sedan. bara att sätta sig och skriva 80 stycken fakturor för hand, någon som vill byta?

Om inte det är nog så håller jag på med ett ABC-projekt där jag ska göra touchplattor till en förskola från A - Ö och det är ju lite jobb med att få fram bilderna för jag vill ju få med alla mina bilder såklart. Här är några smakprov på vad barnen ska få kika på.


Fotografering till tidningsreportage..

Idag publicerades mina bilder i en lokal tidning här i staden. Ett reportage om Heidi & hennes kamp tillbaka mot sin målvikt efter några graviditeten & sjukdom som jag fick ta del av & fotografera.

Här tillsammans med fitnessbloggaren & min vän Nadja som jag fotograferat förut. Nadja har bloggen http://sweetladysoul.blogg.se">sweetladysoul.blogg.se

Jag själv har legat i influensan i en vecka sen fick även familjen ta del av det hela så har inte funnits mycket datatid för mig & nu ligger jag efter med allt så har en del att ta igen men detta var något som trots sjukdom fungerat bra & som jag trots allt fått till.


Dance it of..

Dessa två ljuvliga dansare skall ha en egen föreställning och behövde lite bilder för att promota den, jag blir ju så ledsen när jag får till så här klockrena bilder. Båda går på balettakademin något som bara får mig att le då jag vet att det finns mer av den här varan :)


Vad gör jag?! :)


Dansarna invaderar garaget..

Idag bar det av till Sthlm för mig och Lillebror. Vi skulle ta upp min fotografering av dansare som det var alldeles för länge sen jag fick fotografera.

På uppdrag av Sarah & Louice som ska ha dessa bilder till en föreställning som de skall ha på Balettakademin.

Detta är bara några små previews.


Veckans Instagram..

En vecka med instagram och det kan hända mycket. Om man sedan slår ihop alla bilder & vet bakgrunden till varför de tas, är det bara en tillfällighet, egocentriskt (dagens) eller helt enkelt för att du vill visa upp något speciellt.

Denna vecka har varit riktigt blandad när man ser efter. Alltifrån till att jag fan en egobild på kameran jag tyckte om från nya vinterjackan jag av någon anledning ville visa upp till en dag med ett studioset på jobbet inför en nyföddfotografering.

Sen smyger det alltid in bilder på min dagliga glädje, mitt minimonster i sin leoparddräkt. Något tröttsamt för vissa med dagens på vad sonen har på sig men en i veckan ska jag väl iallafall våga mig på. Han får mig ju att vilja vakna upp & må så bra jag kan varje dag så jag får dela den med honom.

En sanningens ord på norska kom även med då mon moder varit på besök därifrån & en bild ifrån min tokiga odåga och bättre hälft som bjöd mig på middag i förra helgen. Något som görs allt för sällan som småbarnsförälder.

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 


Systrar i höst..

En systerskara på fyra som inte varit samlade på minst 10 år förenade & förevigade på bild ute i den sista höstsolen.

Jag hoppas verkligen att även mitt barnasinne finns kvar när jag är i samma ålder som mina underbara mostrar och min älskade mor, då ska öven jag förevigas i höstsolen :)

 

 

 


Nyföddfotografering av en 11 dagars..

Varje gång jag får hålla i en så här liten knodd vet jag att jag valt rätt yrke. Blir alltid lika lycklig när jag får gå igenom bilder ifrån en fotografering och finner dessa små guldkorn.

Till våren då skall mina sagofotograferingar sätta igång, ni ska få se vad jag har inplanerat ;)


Parfotografering

I väntan på att datorn säkerhetskopierar alla bilderna klart ikväll så sitter jag och kikar igenom mina parbilder på iPaden. Ser att jag har en hel del jag ej hunnit med att lägga ut i portfolion. Känns kanske lite meningslöst när jag ändå gör om hela hemsidan men kan ju bjuda på en preview här iallafall :)


Längtar tillbaka till sommaren..

Tänk på alla macrobilder jag gått miste om, måste fotografer lite mer sådant i studion men fann denna ifrån sommarens alla små fjärilar.

Till våren då skall macrogalleriet fyllas på!


Familjeträff..

Har varit något frånvarande en tid här, min moder har kommit över ifrån Norge & hälsat på så nu jag man farit runt hela Södermanland på en liten familjeträff.

Har hunnit fotografera en syskonskara som inte varit samlad på en herrans massa år. Så fort jag kommit hem ska bloggen uppdateras med dessa lekfulla på systrarna.

Tills dess får en liten systerdotter förgylla bloggen med en bild.


RSS 2.0