Årets sista bröllop: Annica & Cristoffer

Efter en underbar julvecka med magsjukan här hemma kunde jag till slut bli frisk och få vara med att dela denna stora dag i Strängnäs Domkyrka klockan 13:00 idag.


Vi var dom första som fick äran att få fotografera i deras bibliotek med böcker ifrån 1200-talet. Det var historiskt och roligt vill jag lova.


Önskar alla nya & gamla kunder ett GOTT Nytt ÅR med årets absolut sista bröllopspar förevigade för 6 timmar sedan.
Annica & Cristoffer 2011 - 12 - 31

Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg

Ballerinan Julia - Sneakpeak

En liten försmak av vad jag gjort idag ;) nu ska vi slå in paket :))


Lilla Leo

Idag kom den forne arbetskollegan Najat över med sin pratglade lille parvel Leo. Han var måttligt road av att få ligga på mage men en och en annan bild fick jag minsann till och här är den första av sönosen :)


Dixie - En vig liten tös

Dixie och familjens två underbara hundar invaderade studion idag och här är en första liten sneakpeak där man kan fundera på vad denna glada lilla tös gör. Kan inte sluta le åt denna bild och åt hennes akrobatiska små ben :)Dixie
Fotograf: Kristin Lundberg

Ballerinafotografering del 2

Danskan Sarah kom till studion för en testfotografering och här är en av de bilderna som togs, tror att Sarah har blivit den svarta ballerinan, julia den vita & Anna dansösen har blivit Narren ;)
Sarah
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg

Ballerinor invaderar studion - Julia

Och här är en av många undrbara som blev till med lika ljuvliga Julia.Modell: Julia
Fotograf: Kristin Lundberg

Ballerinan i min studio:

Sarah var på besök igår, många skratt och en hel del bilder blev det. tänk att min dotter då promt skulle vara med på bild och visa hur man gör fina balettposer, attans unge som inte vill vara med när jag själv vill fotografera henne ;)Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg

GRATIS Barnfotografering V 50.

Det finns fortfarande tider kvar nästa vecka för de som är intresserade av gratis barn & familjefotografering. Maila till: kristinlundberg-photography@live.se för bokning & mer information. 


Ballerina fotografering med Sarah A - Lucka nr 6

Idag var vi ute i busvädret för att föreviga sarah en frusen stackars liten ballerina. Detta var bara en testfotografering så fler fotograferingar lär dyka upp här vartefter.
Sarah A
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg

Gratis Barnfotografering - Endast v 50

Först till kvarn!Lucka nr 5 - Självporträtt

Jag fick en liten svacka här omdagen, en sådan där när man känner sig stor, gravid & allmänt blek & trött. Passade på att ändra inställning genom att göra en snabb makeup för att se om mitt självförtroende gick att ändra för en stund. Och detta är då resultatet, är något svag för röda läppar ;)Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg

Lucka nr 4 - 3 Månaders fotografering

I dagens lucka gömmer sig en absolut favorit ifrån gårdagens fotografering med busungen Emil som jag bara måste få dela med mig av :)
Emil
Fotograf: Kristin Lundberg

Årets Nolla - Det är jag ;)

Igår var fotografmiddagen på Södertuna slott utanför Gnesta. Underbara människor, god mat, mingel och en hel del utmärkelser för detta års prestationer av alla fotografer. Jag fick ett pris som jag inte var förberedd på alls eftersom det är mitt första år. Förra året kallades det årets nolla tills de kom på att det kanske blev lite dumt för nollan står för noll fel inte att man är en ;)

Fel som kan hända när man åker ut som skolfotoraf kan ju vara att man ej kan ställa om vitbalansen, ordna med en snygg bakgrund, ofokuserade barn på bilderna, ocentrerade eller att man från planeringens sida är sen till ett jobb, ej har kommit överens med något barn och fungerat tillsammans med barngrupper. Jag gjorde några misstag tyckte jag sen när jag började fundera så kom jag på mig själv att jag alltid klarat upp situationen med ett leende på läpparna hur stressigt eller kämpigt det än varit, varit otroligt noga med gruppuppställningar och porträtt för som man själv minns skolfotoporträtten så tycke man ej om dom, jag ville ej vara en sådan fotograf.


Nu är denna bild tagen med mobilkameran men jag måste säga att jag är en gnutta stolt över mig själv att jag under denna period haft NOLL fel och gjort NOLL misstag, då VET jag att jag är duktig på vad jag gör :)
Lucka Nr 1

Gårdagens lucköppning blev av någon anledning ej öppnad eller snarare publicerad så jag lägger upp den idag.

En av mina äldre fotograferingar som jag tycker håller än idag och är en av mina absoluta favoriter vad det gäller far & son bilder.


RSS 2.0